Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка

КОД ТОВАРУ: 125907
  • Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка
  • Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка - Фото №2
Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка
Тип: дуга для коляски
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
757 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 101 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
1401505830
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дуга для коляски Сонячна прогулянка Тiny Love - кріпиться на прогулянкову каляску або автокрісло. На дузі, яка встановлюється під різним кутом, розташовано 6 іграшок до яких крихітка легко може дотягнутися. Висота іграшок також регулюється. Розвиваючі ігри в колясці призначені для двох етапів сенсорного розвитку: зорового (0 +) і сенсомоторного (5+). Іграшки виготовлені в яскравих кольорах, які стимулюють розвиток зорового апарату, відчутності, моторики. Усміхнені личка піднімають малятку настрій, заспокоюють. В разі монтажу над головою іграшки сприяють розвитку м'язів: дитина швидше розробить м'язи шиї, навчиться тягнути ручки і стежити за об'єктами. Гра з підвісними іграшками викликає різні тактильні відчуття - м'який шорсткий квіточку, шелестить метелик, твердий пелюстка.

особливості:

- легко встановлюється;

- 6 іграшок;

- гнучка дуга;

- безпечні матеріали;

- розвиток сенсорного сприйняття;

- розвиток моторики, зорового апарату.

Характеристики:

Тип: дуга для коляски.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль)

Tiny Love - спеціалізується на виготовленні дитячих розвиваючих іграшок, колясок, компактної багатофункціональної дитячих меблів, комплектуючих.


Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка купити за вигідною ціною 757 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в онлайн магазині Терра Спорт
Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка"

Переваги: качественные материалы, продуманные игрушки
Недоліки: нет
Коментар: Хорошее развлечение для масика. Цепляю пока что на люльку - очень выручает, когда ребенок неожиданно просыпается во время прогулки и начинает вредничать - дуга способна занять его минут на 30-40.
13 Декабря 2016
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Оля
Хорошее развлечение для масика. Цепляю пока что на люльку - очень выручает, когда ребенок неожиданно просыпается во время прогулки и начинает вредничать - дуга способна занять его минут на 30-40.
13 Декабря 2016
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Дуга для коляски Тiny Love Сонячна прогулянка буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Мобайл Острів мрії Тiny Love , Мобайл Острів мрії Тiny Love і Мобайл Острів мрії Тiny Love від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн