Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка

КОД ТОВАРУ: 125905
  • Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка
  • Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №2
  • Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №3
  • Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №4
  • Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №5
Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка
Вік: від 0 місяців. Розмір: 46 х 7 х 40 см. Матеріал: пластик, текстиль. Особливості: Розвиток дрібної моторики рук. Просте кріплення. Легко складати. Гнучка арка. Деякі іграшки видають приємний неголосний звук. Без дрібних деталей. Зручно хапати.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
815 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
1403100458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка   - комплекс іграшок, який просто кріпиться зверху до коляски або автокрісла. Він має масу переваг: легкий в транспортуванні, що привертає увагу і розвиває дитину. Іграшки виконані з різних матеріалів і видів текстилю, тому вони мають здатність розвивати моторику рук дитини. А ось гнучка арка дозволить легко нахилити якусь із іграшок ближче до малюка.    

особливості:

·          Розвиток дрібної моторики рук;

·          Просте кріплення;

·          Легко складати;

·          Гнучка арка;

·          Деякі іграшки видають приємний неголосний звук;

·          Без дрібних деталей;

·          Зручно хапати.

Характеристики:

  Вік: від 0 місяців;

  Розмір: 46 х 7 х 40 см;

  Матеріал: пластик, текстиль.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль).

Фірма давно займається розробкою дитячих товарів, іграшок. Виробник вважає, що вони необхідні дитині для правильного виховання і важливі не менше, ніж їжа. Практично всі товари оснащені останніми технологіями і мають інтерактивні і розвиваючі властивості для дитини. Якість і безпека для бренду знаходяться на першому місці. Всі іграшки і товари не тільки комфортні, але ще надійні і довговічні.


Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка купити за вигідною ціною 815 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в інтернет-магазині Терраспорт
Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №2 Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №3 Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №4 Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Дуга для коляски Tiny Love Лісова Казка буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик , Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик і Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн