Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414

КОД ТОВАРУ: 130152
  • Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414
Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414
Тип дошки: для плавання. Матеріал: ППЕ.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
105 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бузковий
АРТИКУЛ
PLV-2414
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка для плавання мала Onhillsport використовується для тренувань в басейнах і відкритих водоймах. Незамінний аксесуар, який використовується для придбання навичок утримування тіла на воді. Може використовуватися для виконання різних вправ, що проводяться в воді.
Дошка для плавання мала Onhillsport виготовлена з легкого і міцного ППЕ (пінополіетилену), що не вимагає спеціального догляду.

Особливості дошки:
- для плавання;
- для навчання плаванню / для виконання вправ на воді;
- проста у використанні;
- виготовлена з легкого і міцного ППЕ;
- не вимагає спеціального догляду.

Характеристики:
Тип дошки: для плавання.
Матеріал: ППЕ.

Виробник: Onhillsport (Україна).
Український виробник Onhillsport випускає великий асортимент спортивних снарядів і аксесуарів, використовуваних для професійних і аматорських тренувань. Серед випущених ним товарів: гантелі для аеробіки, настінні турніки, кронштейни для боксерських груш, упряж для тренування м'язів шиї, лямки штангіста, петлі для функціонального тренінгу. Компанія Onhillsport заснована в 2006 році, і за 11 років існування заслужила добру репутацію на українському ринку. Завдяки якості та доступними цінами користується активним попитом користувачів.


Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414 підібрати і купити за реальною ціною 105 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Доски для плавания таких торгових марок, як наприклад: Onhillsport в електронному магазині Terra Sport
Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дошки для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Дошка для плавання Onhillsport PLV-2414 допоможе почати легко. В « Дошки для плавання » є все, що Вам знадобиться. Дошки для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Дошка для плавання ZLT PL-4371 , Дошка для плавання ZLT PL-4371 і Дошка для плавання ZLT PL-4371 від кращих світових постачальників 6702 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дошки для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дошки для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн