Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB)

КОД ТОВАРУ: 483373
  • Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB)
Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB)
Дошка для плавання HEAD Training виготовлена з легкої EVA піни та термічно оброблена для більшої міцності та гладкості поверхні. Дошка класичної форми, має закруглені оптичні обриси та зручну для захоплення руками товщину. Дошка призначена для навчання плаванню та тренувань плавців. Вона допомагає утримувати тіло на воді у правильному положенні та навчитися рухатися правильно. Декілька варіантів утримання дошки руками допоможуть тренувати різні групи м'язів. Розташування верхньої частини тулуба на дошці полегшує навантаження на корпус та дозволяє вдосконалювати техніку рухів ногами. Утримання дошки на витягнутих руках збільшує навантаження на м'язи спини та преса. Дошка для плавання Training бренду HEAD допоможе швидко навчитися плавати правильно. Вона зробить ваші тренування ефективними і допоможе швидше досягти поставленої мети. Спортивні аксесуари HEAD swimming відомі у всьому світі завдяки своїй надійності та ефективності.
HEAD SWIMMING
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
586 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Тип
Дошка
АРТИКУЛ
455260.LB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка для плавання HEAD Training виготовлена з легкої EVA піни та термічно оброблена для більшої міцності та гладкості поверхні. Дошка класичної форми, має закруглені оптичні обриси та зручну для захоплення руками товщину.

Дошка призначена для навчання плаванню та тренувань плавців. Вона допомагає утримувати тіло на воді у правильному положенні та навчитися рухатися правильно. Декілька варіантів утримання дошки руками допоможуть тренувати різні групи м'язів. Розташування верхньої частини тулуба на дошці полегшує навантаження на корпус та дозволяє вдосконалювати техніку рухів ногами. Утримання дошки на витягнутих руках збільшує навантаження на м'язи спини та преса.

Дошка для плавання Training бренду HEAD допоможе швидко навчитися плавати правильно. Вона зробить ваші тренування ефективними і допоможе швидше досягти поставленої мети. Спортивні аксесуари HEAD swimming відомі у всьому світі завдяки своїй надійності та ефективності.

  • Колірблакитний
  • Країна виробникТайвань
  • Країна реєстрації брендаІталія
  • Матеріалпіна EVA

Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB) купити по реально виправданою вартості 586 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Доски для плавания таких брендів, як наприклад: HEAD SWIMMING в інтернет каталозі Терраспорт
Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дошки для плавання

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 блакитна (455260.LB) допоможе досягти мети. В « Дошки для плавання » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дошки для плавання порадує Вас високою якістю. Дошка для плавання Aqua Speed ARROW KICKBOARD 6528, 44x30x4 cм , Дошка для плавання Aqua Speed ARROW KICKBOARD 6528, 44x30x4 cм і Дошка для плавання Aqua Speed ARROW KICKBOARD 6528, 44x30x4 cм від кращих світових брендів 6702 Ви побачите в нашій категорії Дошки для плавання . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дошки для плавання . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн