Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна

КОД ТОВАРУ: 111578
  • Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна
Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна
Матеріал: етиленвінілацетат (EVA). Розмір: 35х25х3 см. Призначення: для навчання плаванню, тренування. Колір: чорна з логотипом і фірмовим знаком HEAD. Особливості: можна використовувати для навчання і тренувань, комфортна у використанні.
HEAD SWIMMING
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
586 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Дошки для плавання
АРТИКУЛ
455260.BK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка для плавання Training Small 35X25X3 чорна Head - невелика версія класичного варіанту дощок HEAD для тренувань і навчання плаванню.

Плавання є загальнозміцнюючим, всебічно розвиває видом спорту, особливо для дитячого віку. Яскрава дошка виготовлена з легкого пористого матеріалу, прекрасно тримається на воді. Незамінний помічник в тренуванні рухів перед змаганнями. Має округлу форму, зручно лежить в руках.

З двох способів захоплення дошки: ближній - легше, але дальній - ефективніше. Близький більше популярний, тому що він комфортніше. При ньому плечі відпочивають, а передпліччя перебувають на дошці. Другий - дальній - складніше, він тренує м'язи преса, руки, ноги, збільшується навантаження на хребет. Рухи руками відпрацьовуються по черзі, якщо дошка утримується однією рукою. Дошка також використовується для тренування дихання під час запливів. Через невеликого розміру зручна в транспортуванні.

особливості:

  • дошку можна використовувати для навчання і тренувань;
  • дошка виготовлена з легкого, плавучого, міцного матеріалу;
  • комфортна у використанні, компактна при транспортуванні.

Дошка для плавання Training Small 35X25X3 червона Head - завжди з тобою!

Характеристики:
Матеріал: етиленвінілацетат (EVA);
Розмір: 35х25х3 см;
Призначення: для навчання плаванню, тренування;
Колір: чорна з логотипом і фірмовим знаком HEAD.

Виробник: HEAD (Австрія).
Австрійська торгова марка HEAD постійно розширює асортимент товарів. Фірма займається розробкою і випуском товарів для занять спортом. Спортивний одяг, взуття, різні аксесуари виготовлені на сучасному обладнанні, з новітніх матеріалів Вони практичні, зручні і довговічні.


Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна купити за вигідною ціною 586 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Доски для плавания таких торгових марок, як наприклад: HEAD SWIMMING в онлайн каталозі Терра Спорт
Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дошки для плавання

Давно мрієте зайнятися спортом? Дошка для плавання Head Training Small 35X25X3 чорна буде Вашим першим кроком. В « Дошки для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Дошки для плавання здивує Вас своєю якістю. Дошка для плавання Arena Pullkick Pro Acid Lime 1E356-65 (3468335391472) , Дошка для плавання Arena Pullkick Pro Acid Lime 1E356-65 (3468335391472) і Дошка для плавання Arena Pullkick Pro Acid Lime 1E356-65 (3468335391472) від знаменитих світових виробників 6702 Ви знайдете в нашому розділі Дошки для плавання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дошки для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн