Доріжка бігова Vigor XPL600

КОД ТОВАРУ: 91572
  • Доріжка бігова Vigor XPL600
  • Доріжка бігова Vigor XPL600 - Фото №2
Доріжка бігова Vigor XPL600
Тип навантаження: електрична. Харчування: 220 В. Кількість встановлених програм: 25. Потужність двигуна: 2,5 к.с. (пікова потужність: 3,5 л.с.). Максимально допустима вага: 130 кг. Швидкість полотна: 0,8-18 км / год. Механічне зміна кута нахилу бігової поверхні: 3 положення. Розміри: 1,65х0,8х1,4 м. Бігове полотно: 0,45х1,3 м. Товщина полотна: 18 мм. Вага тренажера: 65 кг. Система амортизації: 8 амортизаторів. На дисплеї відображаються: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу.
Vigor
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
18 699 грн
ЦІНА: 17 764 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2371 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
2,50
Швидкість руху, км / год
18
Максимальна вага користувача, кг
130
АРТИКУЛ
XPL600
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Доріжка бігова електрична Vigor XPL600 дозволить вам значно поліпшити роботу серцево-судинної системи, домогтися прекрасної фізичної форми і підняти загальний тонус. Щоденні заняття на ній неодмінно дадуть прекрасний результат. Залежно від того, який саме тип навантаження вам необхідний, ви можете вибрати одну з 25 попередньо в цій моделі програм. Швидкість, що розвивається бігових полотном, варіює від 0,8-18 км / год. У запропонованій моделі передбачено ключ безпеки, що дозволяє миттєво зупинити рух бігового полотна в разі потреби. Доріжка має входом для МР3 плеєра і власником для iPad. У ній передбачені також: держатель для пляшки з водою / газет / мобільного телефону.
Доріжка бігова електрична Vigor XPL600 зроблена з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні, однією з характеристик якого є функціональність. Це стійка, міцна, відносно невелика конструкція, що володіє всім необхідним для повноцінного тренування. На великому РК дисплеї доріжки відображаються основні показники тренувального процесу: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу доріжки. Кнопки регулювання швидкості і кута нахилу полотна знаходяться на консолі і на поручнях. Сенсорні датчики пульсу розташовані на рукоятках. Доріжка легко складається і розкладається завдяки спеціальній системі. У складеному вигляді займає мало місця. Наявність транспортувальних коліщат, дозволяє без зусиль переставляти її в будь-який зручний місце будинку. Двигун доріжки з постійною потужністю 2,5 к.с. (пікова потужність 3,5 л.с.) працює безшумно.

Особливості доріжки:
- електрична;
- складна конструкція;
- стійка;
- міцна;
- безшумна робота двигуна;
- система амортизації: 8 амортизаторів;
- сенсорні датчики на рукоятках;
- 5 "РК-дисплей;
- вхід для МР3 плеєра;
- тримач для пляшки з водою, газет, мобільного телефону і т.д .;
- тримач для iPad;
- кнопки регулювання швидкості і кута нахилу полотна - на консолі і на поручнях;
- механічне зміна кута нахилу бігової поверхні в межах 3-х положень;
- транспортувальні ролики.

Доріжка бігова електрична Vigor XPL600 - для тих, хто піклується про своє здоров'я!

Характеристики:
Тип навантаження: електрична.
Харчування: 220 В.
Кількість встановлених програм: 25.
Потужність двигуна: 2,5 к.с. (пікова потужність: 3,5 л.с.).
Максимально допустима вага: 130 кг.
Швидкість полотна: 0,8-18 км / год.
Регулювання кута нахилу бігової поверхні: механічна, 3 положення.
Розміри: 1,65х0,8х1,4 м.
Бігове полотно: 0,45х1,3 м.
Товщина полотна: 18 мм.
Вага тренажера: 65 кг.
Система амортизації: 8 амортизаторів.
На дисплеї відображаються: швидкість, час, дистанція, витрачені калорії, пульс, кут нахилу.

Гарантія 2 роки

Виробник: Vigor (Китай).
Компанія Vigor - виробник і експортер спортивних товарів і бігових доріжок, зокрема. Продукція, що випускається нею продукція відповідає міжнародним стандартам якості. Тренажери Vigor призначені для повсякденного використання в офісах і домашніх умовах. Кардіотренажери знайшли своїх шанувальників в різних країнах. Vigor має свої ринки збуту на світовому ринку, активно розвивається і стає все більш відомою.

Доріжка бігова Vigor XPL600 підібрати і купити за реальною ціною 17 764 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: Vigor в електронному магазині Terra Sport
Доріжка бігова Vigor XPL600 Доріжка бігова Vigor XPL600 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова Vigor XPL600"

Переваги: работает бесшумно
Недоліки: нет
Коментар: Купила себе беловую велодорожку. Занимаюсь каждый день. Результат уже чувствую. На жидкокристаллическом дисплее видны все функции и настройки, время, дистанция. А главное работает бесшумно.
25 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
alina
Купила себе беловую велодорожку. Занимаюсь каждый день. Результат уже чувствую. На жидкокристаллическом дисплее видны все функции и настройки, время, дистанция. А главное работает бесшумно.
25 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно хочете зайнятися фігурою? Доріжка бігова Vigor XPL600 допоможе почати легко. В « Бігові доріжки » є все, що Вам знадобиться. Бігові доріжки обрадує Вас своєю надійністю. Бігова доріжка FitLogic (T26C) , Бігова доріжка FitLogic (T26C) і Бігова доріжка FitLogic (T26C) від кращих світових постачальників 137 Ви зможете знайти в нашій лінійці Бігові доріжки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн