Гра настільна Bino "Доміно Транспорт"

КОД ТОВАРУ: 154621
  • Гра настільна Bino "Доміно Транспорт"
Гра настільна Bino
Тип: розвиваюча гра. Вид: доміно. Вік: від 3-х років. Матеріал: дерево. Кількість елементів: 28. Розмір: 5х9,5х17 см. Вага: 0,35 кг. Особливості гри: виконана з натурального дерева; покриття з фарби не містить шкідливих речовин; вивчення різних видів транспортних засобів; удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку; зручна коробочка з кришкою; яскравий, оригінальний дизайн.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
212 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 28 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
84078
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра настільна Bino Доміно Транспорт виконана з якісного натурального дерева. Сприяє розвитку логічного мислення, концентрації уваги і пам'яті. Завдяки даній моделе дитина зможе вивчити назви різного виду транспорту, запам'ятати його зовнішній вигляд і відмінні характеристики. Принцип гри полягає в тому, щоб вибудувати ланцюжок з доміношек, прикладаючи однакові зображення один до одного. Перемагає той, у кого першим закінчилися фішки.

Особливості гри:

- виконана з натурального дерева;

- покриття з фарби не містить шкідливих речовин;

- вивчення різних видів транспортних засобів;

- удосконалює моторику, координацію, пам'ять, увага, мислення, логіку;

- зручна коробочка з кришкою;

- яскравий, оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: розвиваюча гра;

Вид: доміно;

Вік: від 3-х років;

Матеріал: дерево;

Кількість елементів: 28;

Розмір: 5х9,5х17 см;

Вага: 0,35 кг.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Гра настільна Bino "Доміно Транспорт" вибрати за доступною вартості 212 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Познавательные наборы для детей таких брендів, як наприклад: Bino в каталозі магазина Terrasport
Гра настільна Bino "Доміно Транспорт"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Bino "Доміно Транспорт""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пізнавальні набори для дітей

Давно хотіли зайнятися спортом? Гра настільна Bino "Доміно Транспорт" - це Ваш перший крок. В « Пізнавальні набори для дітей » є все, що знадобиться спортсмену. Пізнавальні набори для дітей здивує Вас своєю оригінальністю. Набір Burglar alarm Сигналізація від грабіжників , Набір Burglar alarm Сигналізація від грабіжників і Набір Burglar alarm Сигналізація від грабіжників від кращих світових виробників 1998 Ви можете знайти в нашій категорії Пізнавальні набори для дітей . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Пізнавальні набори для дітей . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн