Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см

КОД ТОВАРУ: 154002
  • Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см
  • Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см - Фото №2
  • Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см - Фото №3
Дінобот-трансформер Dinobots
Тип: динозавр-трансформер. Розмір: 30 см. Матеріал: пластик. У комплекті: Велоцираптор, мішень, 20 стріл. Упаковка: 50х32х15 см. Особливості: для хлопчиків від 6 років; 2 в 1: динозавр і бластер; надійне з'єднання деталей; бластер стріляє на відстань до 10 м; стріли з присосками.
Dinobots
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
699 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 93 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
SB378
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дінобот трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см - прекрасний подарунок для хлопчика, який забуде про інших іграшках надовго. Дуже незвичайна іграшка: робот-динозавр може перевтілюватися в стріляє бластер. Стріли йдуть в комплекті. Ваш синок запросить друзів і разом вони придумають багато ігор з велоцираптора - це можуть бути змагання на швидкість збірки дінобота, на дальність стрільби та інші. Граючи, дитина буде розвиватися, і заряджатися гарним настроєм. Зберіть всіх трансформерів серії Dinobots і тоді ваша дитина збере великого бота-трансформера.

особливості:
- для хлопчиків від 6 років;
- 2 в 1: динозавр і бластер;
- надійне з'єднання деталей;
- бластер стріляє на відстань до 10 м;
- стріли з присосками.

Характеристики:
Тип:
динозавр-трансформер;
Розмір: 30 см;
Матеріал: пластик;
У комплекті: Велоцираптор, мішень, 20 стріл;
Упаковка: 50х32х15 см.

Виробник: Dinobots (Китай).
Серія Dinobots нові і дуже цікаві трансформери, які з динозаврів трансформуються в бластер, і ними можна стріляти по мішенях. Якість деталей і з'єднань на вищому рівні, простота у використанні - все це незаперечні переваги діноботов.

Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см підібрати і купити за реальною ціною 699 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Роботы таких торгових марок, як наприклад: Dinobots в електронному магазині Terra Sport
Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см - Фото №2 Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роботи

Давно хочете зайнятися фігурою? Дінобот-трансформер Dinobots "Велоцираптор" 30 см допоможе почати легко. В « Роботи » є все, що Вам знадобиться. Роботи обрадує Вас своєю надійністю. Робот-трансформер Roadbot Mitsubishi Lancer Evolution IX 1:32 , Робот-трансформер Roadbot Mitsubishi Lancer Evolution IX 1:32 і Робот-трансформер Roadbot Mitsubishi Lancer Evolution IX 1:32 від кращих світових постачальників 8968 Ви зможете знайти в нашій лінійці Роботи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Роботи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн