Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г

КОД ТОВАРУ: 365723
  • Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г
Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г
Дієтична харчова добавка для схуднення SLIM PRO DIETARY SYSTEM EntherMeal 500 г SLIM PRO DIETARY SYSTEM - система харчування для схуднення. Під час використання SLIM PRO у вас немає необхідності обмежувати свій раціон позбавленою смаку, несоленой їжею. Для завдання організму "курсу на схуднення" досить лише додати SLIM PRO до свого звичайного раціону. Окремо потрібно сказати, що при високій ефективності добавки, стимулюючі речовини в її складі відсутні. Як діє SLIM PRO DIETARY SYSTEM? SLIM PRO - система харчування і відповідно вимагає системного регулярного застосування, а саме: двічі в день, перед або замість 2-го і останнього прийому їжі. Питома калорійність і структура раціону. Основним фактором, який впливає на вагу тіла є калорійність раціону по відношенню до потреб організму - скільки ми їмо. На форму і функціональність тіла більше впливає «профіль харчування» - що ми їмо. SLIM PRO більше ніж на 80% складається з тваринних білків і харчових волокон-пребіотиків. Завдяки такому складу, готовий коктейль з однієї мірної ложки і 300-400 мл води має низьку калорійність, великий обсяг і щільність, а основу поживних речовин, які засвоюються з коктейлю, становить цінний тваринний білок. Організм отримує: білок для м'язів і ендокринної системи, харчові волокна для травної системи, L-карнітин для зміцнення серця і прискорення обміну речовин, вітамін С - для імунітету і зниження стресового впливу зовнішніх факторів. Якщо вибирати з багатого ринку добавок для схуднення, то системи харчування, які частково замінюють раціон, безперечно - найбезпечніші для здоров'я. А в разі грамотного складу, то і високоефективні. SLIM PRO в процесі застосування «вчить» організм бути струнким і функціональним. Доцільним буде вживання SLIM PRO в якості здорового перекусу - за якістю харчової сировини він буде більш корисним і безпечним, ніж пиріжки з їдальні :) Склад: концентрат сироваткового білка, полідекстроза, ксантан, інулін, яєчний білок, Конжак, діоксид кремнію, L-карнітин , ароматизатор харчовий ідентичний натуральному, вітамін С (аскорбінова кислота), харчовий барвник, сукралоза. Харчова цінність порції 40 г (одна мірна ложка): білків-18,36 г, жирів-1,11 г, вуглеводів-15,57 г (в т.ч. харчових волокон - 13,81 г). Вітамін С - 240 мг / в 1 порції. Енергетична цінність порції 40 г: 112,79 кКал (472,22кДж). Рекомендовано вживати як додаткове джерело тваринних білків, харчових волокон (пребіотики), вітамінів в період оздоровчих програм, спрямованих на спалювання підшкірного жиру і зниження маси тіла. Спосіб застосування: збити 1 порцію (1 мірну ложку) з 300-400 мл холодної води. Вживати через 2-4 години після прийому їжі і безпосередньо перед сном. Не рекомендується приймати більше 2-х порцій на добу.
EntherMeal
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
600 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати, Для зниження ваги
Форма випуску 
Порошок
Тип
Харчові добавки
АРТИКУЛ
ABPR20055
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дієтична харчова добавка для схуднення SLIM PRO DIETARY SYSTEM EntherMeal 500 г SLIM PRO DIETARY SYSTEM - система харчування для схуднення. Під час використання SLIM PRO у вас немає необхідності обмежувати свій раціон позбавленою смаку, несоленой їжею. Для завдання організму "курсу на схуднення" досить лише додати SLIM PRO до свого звичайного раціону. Окремо потрібно сказати, що при високій ефективності добавки, стимулюючі речовини в її складі відсутні.

Як діє SLIM PRO DIETARY SYSTEM? SLIM PRO - система харчування і відповідно вимагає системного регулярного застосування, а саме: двічі в день, перед або замість 2-го і останнього прийому їжі. Питома калорійність і структура раціону. Основним фактором, який впливає на вагу тіла є калорійність раціону по відношенню до потреб організму - скільки ми їмо. На форму і функціональність тіла більше впливає «профіль харчування» - що ми їмо. SLIM PRO більше ніж на 80% складається з тваринних білків і харчових волокон-пребіотиків. Завдяки такому складу, готовий коктейль з однієї мірної ложки і 300-400 мл води має низьку калорійність, великий обсяг і щільність, а основу поживних речовин, які засвоюються з коктейлю, становить цінний тваринний білок. Організм отримує: білок для м'язів і ендокринної системи, харчові волокна для травної системи, L-карнітин для зміцнення серця і прискорення обміну речовин, вітамін С - для імунітету і зниження стресового впливу зовнішніх факторів. Якщо вибирати з багатого ринку добавок для схуднення, то системи харчування, які частково замінюють раціон, безперечно - найбезпечніші для здоров'я. А в разі грамотного складу, то і високоефективні. SLIM PRO в процесі застосування «вчить» організм бути струнким і функціональним. Доцільним буде вживання SLIM PRO в якості здорового перекусу - за якістю харчової сировини він буде більш корисним і безпечним, ніж пиріжки з їдальні :)

Характеристики:

  • Вага: 500 г
  • Склад: концентрат сироваткового білка, полідекстроза, ксантан, інулін, яєчний білок, Конжак, діоксид кремнію, L-карнітин, ароматизатор харчовий ідентичний натуральному, вітамін С (аскорбінова кислота), харчовий барвник, сукралоза.
  • Харчова цінність порції 40 г (одна мірна ложка): білків-18,36 г, жирів-1,11 г, вуглеводів-15,57 г (в т.ч. харчових волокон - 13,81 г).
  • Вітамін С - 240 мг / в 1 порції.
  • Енергетична цінність порції 40 г: 112,79 кКал (472,22кДж).
  • Рекомендовано вживати як додаткове джерело тваринних білків, харчових волокон (пребіотики), вітамінів в період оздоровчих програм, спрямованих на спалювання підшкірного жиру і зниження маси тіла.

Спосіб застосування: збити 1 порцію (1 мірну ложку) з 300-400 мл холодної води. Вживати через 2-4 години після прийому їжі і безпосередньо перед сном. Не рекомендується приймати більше 2-х порцій на добу.

Виробник: EntherMeal

Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г купити по реально виправданою вартості 600 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: EntherMeal в інтернет каталозі Терраспорт
Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Добавка харчова для схуднення Slim PRO Dietary System EntherMeal (ABPR20055) - полуниця з вершками, 500 г допоможе досягти мети. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги порадує Вас високою якістю. Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) , Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) і Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) від кращих світових брендів 498 Ви побачите в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн