Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі

КОД ТОВАРУ: 126063
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі - Фото №2
  • Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі - Фото №3
Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі
Тип: шкарпетки. Вид: водонепроникні. Сезон: весна, осінь. Пол: унісекс. Склад зовнішнього шару: еластан 3%, нейлон 9%, поліестер 83%, еластична гумка 5%. Склад середнього шару: мембрана Porelle®. Склад внутрішнього шару: нейлон 24%, волокно Coolmax FX (виводить вологу) 76%. Розмір: S, M, L, XL. Сірий колір. Особливості шкарпеток: тришаровий матеріал; якісна циркуляція повітря; відштовхують і виводять вологу; стійкі до пошкоджень; надійно фіксуються на нозі, що не сповзають; антибактеріальний ефект; піддаються тільки ручному пранні; не можна сушити біля багаття або обігрівача.
Dexshell
КУПИТИ
ЦІНА:
1 290 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 172 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS828HG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі призначені для повсякденного застосування, активного відпочинку або занять спортом. Плоский, невідчутний шов при носінні не завдає дискомфорту. Завдяки якісному, еластичному манжету надійно сидять на нозі. Шкарпетки виконані з трьох шарів матеріалу. Перший нейлоновий шар створює стійкість до пошкоджень і зручне облягання ноги. Середній прошарок, завдяки мембрані Porelle ®, забезпечує якісне повітряне циркуляцію і відштовхує вологу, підтримуючи сухий стан ніг. Третій шар складається зі спеціального волокна, яке відповідає за виведення поту і має антибактеріальне покриття. Висота шкарпеток досягає середини гомілки.

Особливості шкарпеток:

  - тришаровий матеріал;

  - якісна циркуляція повітря;

  - відштовхують і виводять вологу;

  - стійкі до пошкоджень;

  - надійно фіксуються на нозі, що не сповзають;

  - антибактеріальний ефект;

  - піддаються тільки ручному пранні;

  - не можна сушити біля багаття або обігрівача.

Характеристики:

  Тип: шкарпетки;

  Вид: водонепроникні;

  Сезон: весна, осінь;

  Пол: унісекс;

  Склад зовнішнього шару: еластан 3%, нейлон 9%, поліестер 83%, еластична гумка 5%;

  Склад середнього шару: мембрана Porelle®;

  Склад внутрішнього шару: нейлон 24%, волокно Coolmax FX (виводить вологу) 76%;

  Розмір: S, M, L, XL;

  Колір: сірий.

Виробник: Dexshell (Китай).

Dexshell є відносно молодим, але добре відомим брендом, так як першим у всьому світі почав випускати одяг і аксесуари, які не пропускають вологу. Водонепроникні товари даної торгової марки мають сучасний зовнішній вигляд, виняткову якість і прийнятні ціни.


Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі купити по реально виправданою вартості 1 290 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: Dexshell в інтернет каталозі Терраспорт
Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі - Фото №2 Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шкарпетки водонепроникні унісекс Dexshell Terrain Walking Socks сірі допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн