Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2)

КОД ТОВАРУ: 239878
  • Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2)
  • Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) - Фото №2
  • Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) - Фото №3
Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2)
Тип: стіл; Колір: натуральне дерево; Висота: 35-50 см; Розмір стільниці: 46х110 см; Матеріал: сосна; Гарантія: 12 місяців; Виробник: SportBaby (Україна).
SportBaby
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 635 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 218 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
Kinder-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) - прекрасний помічник, щоб захопити дитину самодіяльністю на довгі години. Завдяки своєму якісному виконанню і зручною широкій стільниці, цей столик стане відмінним помічником у розвитку вашої дитини. Стіл виготовлений з натуральної сосни без використання барвників і шкідливих речовин, тому екологічно чистий. Для захисту деревини від впливу навколишнього середовища, стіл оброблений спеціальним лаком, що не має запаху. Функція "зростання" дозволяє легко міняти висоту столу під зріст вашої дитини, що благополучно впливає на поставу, і не виникне потреба купувати новий стіл з дорослішанням малюка. Модель відрізняється своєю практичністю і стійкої конструкції, а також швидкої складанням.

особливості:

  • натуральний матеріал;
  • універсальна модель, що підходить для двох дітей;
  • надійна конструкція;
  • нескладний механізм для регулювання висоти столу.

Характеристики:
Тип: стіл;
Колір: натуральне дерево;
Висота: 35-50 см;
Розмір стільниці: 46х110 см;
Матеріал: сосна;
Гарантія: 12 місяців.

Виробник: SportBaby (Україна).
SportBaby - українська компанія, яка почала свій шлях у 2008 році, і на сьогоднішній день займає лідируючі позиції у виробництві якісних речей і меблів для дитячої аудиторії. Підприємство спеціалізується на виробництві дитячих спортивно-ігрових установках: гойдалках, універсальних «шведських стінках», пісочницях, матах, каруселях, гірках і т.д. Також в сферу діяльності входить виробництво комплексних дитячих майданчиків. Уже в перші роки після заснування, компанія зайнялася виготовленням дитячої домашньої і шкільних меблів. Вироби від торгової марки SportBaby відрізняються високою якістю і допомагають у фізичному розвитку дітей.


Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) купити за вигідною ціною 1 635 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Парты таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в онлайн каталозі Терра Спорт
Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) - Фото №2 Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Парти

Давно мрієте зайнятися спортом? Столик дитячий з регулюванням по висоті SportBaby, сосна (Kinder-2) буде Вашим першим кроком. В « Парти » є все, що необхідно спортсмену. Парти здивує Вас своєю якістю. Парта Растишка Mobler Lux p 712 , Парта Растишка Mobler Lux p 712 і Парта Растишка Mobler Lux p 712 від знаменитих світових виробників 6954 Ви знайдете в нашому розділі Парти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Парти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн