Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow

КОД ТОВАРУ: 79605
  • Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow
Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow
Особливості електромобіля: для дітей від 3 до 8 років, яскравий, легкий, зручний, працює від акумулятора 6V / 7Ah, дзеркала заднього виду, світлові та звукові ефекти, малогабаритний. Матеріал: пластик. Акумулятор (2 шт.): 6V / 7Ah. Габарити: 1,08х0,71х0,75 м. Вік дитини: від 3 до 8 років. Допустима вага дитини: 40 кг. Колір жовтий.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 855 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 515 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
від 3 до 8 років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
від 31 до 50 кг
АРТИКУЛ
BT-BOC-0039 YELLOW
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий електромобіль квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 розрахований на маленьких водіїв від 3-х до 8-ми років. Ця модель імітує оригінальний квадроцикл, зроблена вона в барвистому стилі, дуже подобаються дітям. Машинка оснащена зручним сидінням, що забезпечує дитині комфорт на прогулянці. Працює вона від акумулятора 6V / 7Ah, однієї підзарядки якого вистачає на 2 години роботи.
Дитячий електромобіль квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 виконаний з пластика. Він досить легкий і тому абсолютно необтяжливий на щоденних прогулянках. Купивши цю машинку, ви забезпечите дитині прекрасний настрій і дасте йому можливість придбати елементарні навички водіння, а також виробити уважність.

Особливості електромобіля:
- для дітей від 3-х до 8-ми років;
- яскравий;
- легкий;
- зручний;
- працює від акумулятора;
- світлові та звукові ефекти;
- малогабаритний.

Дитячий електромобіль квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 - легкий, зручний, яскравий!

Характеристики:

Матеріал: пластик.
Акумулятор (2 шт.): 6V / 7Ah.
Габарити: 1,08х0,71х0,75 м.
Вік дитини: від 3-х до 8-ми років.
Допустима вага дитини: 40 кг.
Колір: жовтий.


Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow купити за вигідною ціною 3 855 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские автомобили таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в інтернет-магазині Терраспорт
Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Електромобіль дитячий квадроцикл Baby Tilly BT-BOC-0039 Yellow буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) , Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) і Самокат-каталка (Езі Роллер) EZR EzyRoller classic neon red (EZR1NR) від знаменитих світових виробників 3607 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн