Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3

КОД ТОВАРУ: 239892
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №2
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №3
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №4
Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3
Тип: пісочниці; Розміри (ДхШ): 145х145 см; Матеріал: сосна; Вага: 50 кг; Колір: горіх.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
6 610 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 882 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
SB-pesoch-3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 виконана в класичній квадратній формі з гострими кутами. Пісочниця володіє великими габаритами, а саме 145 на 145 сантиметрів, завдяки цьому в ній може одночасно грати декілька дітей і не заважати один одному. Глибина в пісочниці 23 сантиметри, цього достатньо для наповнення в неї великої кількості піску, але при цьому він не буде розсипатися за її межі. Верхня частина пісочниці має оригінальну конструкцію, що представляє із себе дві дверцята однакового розміру. При їх підйомі, відбувається механізм складання, в результаті якого з'являються дві зручні для сидіння лавочки зі спинками. На лавочках можна як просто сидіти під час гри, так і використовувати в якості столика, на якому в ряд вибудовувати свої пасочки і піщані замки. Кришка на пісочниці захищає пісок і іграшки від вітру, опадів, а так само небажаного присутності як вуличних, так і домашніх тварин. Всі дерев'яні деталі виготовлені з натурального дерева сосна і оброблені заводський просоченням, що захищає їх від впливу атмосферних опадів.

особливості:

  • призначена для вулиці;
  • виготовлена з натурального дерева;
  • оброблена антиалергенним препаратом;
  • кришка пісочниці трансформується в дві лавочки зі спинками.

Характеристики:
Тип: пісочниці;
Розміри (ДхШ): 145х145 см;
Матеріал: сосна;
Вага: 50 кг;
Колір: горіх.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенні препаратами.


Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 підібрати і купити за реальною ціною 6 610 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Детские песочницы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в електронному магазині Terra Sport
Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №2 Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №3 Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі пісочниці

Давно хочете зайнятися фігурою? Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-3 допоможе почати легко. В « Дитячі пісочниці » є все, що Вам знадобиться. Дитячі пісочниці обрадує Вас своєю надійністю. Пісочниця SportBaby SB-pesoch-9 , Пісочниця SportBaby SB-pesoch-9 і Пісочниця SportBaby SB-pesoch-9 від кращих світових постачальників 6964 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дитячі пісочниці . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дитячі пісочниці . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн