Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30

КОД ТОВАРУ: 239893
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 - Фото №2
Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30
Тип: пісочниці; Розміри (ДхШ): 200х200 см; Матеріал: сосна; Вага: 70 кг; Колір: різнокольоровий.
SportBaby
КУПИТИ
ЦІНА:
11 580 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1546 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Різнобарвний
АРТИКУЛ
SB-pesoch-30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 виконана в класичній квадратній формі з гострими кутами. Пісочниця володіє великими габаритами, а саме 200 на 200 сантиметрів, завдяки цьому в ній може одночасно грати велику кількість дітей і не заважати один одному. Глибина в пісочниці 23 сантиметри, цього достатньо для наповнення в неї великої кількості піску, але при цьому він не буде розсипатися за її межі. Верхня частина пісочниці має оригінальну конструкцію, що представляє із себе дві дверцята однакового розміру. При їх підйомі, відбувається механізм складання, в результаті якого з'являються дві зручні для сидіння лавочки зі спинками. На лавочках можна як просто сидіти під час гри, так і використовувати в якості столика, на якому в ряд вибудовувати свої пасочки і піщані замки. Пісочниця виконана в оригінальній різнобарвною кольоровій гамі, завдяки цьому діти зможуть не тільки цікаво проводити час, граючи з піском, а й вчити нові кольори. Кришка на пісочниці захищає пісок і іграшки від вітру, опадів, а так само небажаного присутності як вуличних, так і домашніх тварин. Всі дерев'яні деталі виготовлені з натурального дерева сосна і оброблені заводський просоченням, що захищає їх від впливу атмосферних опадів.

особливості:

  • призначена для вулиці;
  • виготовлена з натурального дерева;
  • оброблена антиалергенним препаратом;
  • кришка пісочниці трансформується в дві лавочки зі спинками.

Характеристики:
Тип: пісочниці;
Розміри (ДхШ): 200х200 см;
Матеріал: сосна;
Вага: 70 кг;
Колір: різнокольоровий.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенні препаратами.


Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 купити по реально виправданою вартості 11 580 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские песочницы таких брендів, як наприклад: SportBaby в інтернет каталозі Терраспорт
Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі пісочниці

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-30 допоможе досягти мети. В « Дитячі пісочниці » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі пісочниці порадує Вас високою якістю. Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-22 , Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-22 і Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-22 від кращих світових брендів 6964 Ви побачите в нашій категорії Дитячі пісочниці . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі пісочниці . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн