Дартс класичний Spokey Monaco 18 "

КОД ТОВАРУ: 93725
  • Дартс класичний Spokey Monaco 18 "
Дартс класичний Spokey Monaco 18
Дартс Spokey Monaco. Діаметр мішені: 45 см. Товщина мішені: 4 см. Вага дошки: 3,9 кг. У комплект входять: 6 латунних дротиків Steel-tip. Особливості: мішень з сизалевих волокон.
Spokey
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
749 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 100 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
45 см
Діаметр
18 "(46 см)
АРТИКУЛ
831888
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Новачкам гри в дартс або просто любителям покидати дротики в мішень представляємо пропонував - дартс Spokey Monaco. Підходить як для офісу, так і для пабу чи будинку, де Ви зможете розважитися з друзями. Також може стати відмінним подарунком. Неперевершена якість мішені, яка прослужить Вам довгий час. У набір входять дротики початкового рівня, які ідеально підходять і поєднуються з сизалеві мішенню.

 

особливості:

- мішень з сизалевих волокон;

- в комплекті є дротики.

 

Ви потрапите в ціль з дартс Spokey Monaco!

 

Характеристики:

Тип: дартс;

Діаметр мішені: 45 см .;

Товщина мішені: 4 см .;

Вага дошки: 3,9 кг .;

У комплект входять: 6 дротиків Steel-tip;

Матеріал дротиків: латунь.

 

Виробник: Spokey (Польща).

Польська компанія Spokey відрізняється своїм надійним рівнем, як мінімум за те, що вони використовують екологічно чисті матеріали для випуску продукції. Фірма спеціалізується на виготовленні інвентарю для різних видів спорту та займає належне місце серед конкурентів. С не давніх пір компанія розширилася і тепер має філію в Чеській Республіці. Продукція Spokey строго дотримується стандартів безпеки і тестується висококваліфікованими інструкторами.

 

 


Дартс класичний Spokey Monaco 18 " купити за вигідною ціною 749 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Дартс таких торгових марок, як наприклад: Spokey в інтернет-магазині Терраспорт
Дартс класичний Spokey Monaco 18 "

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дартс класичний Spokey Monaco 18 ""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дартс

Давно мрієте зайнятися спортом? Дартс класичний Spokey Monaco 18 " буде Вашим першим кроком. В « Дартс » є все, що необхідно спортсмену. Дартс здивує Вас своєю якістю. Дротики для гри в дартс циліндричні Probrass Harrows BC106, 3 шт , Дротики для гри в дартс циліндричні Probrass Harrows BC106, 3 шт і Дротики для гри в дартс циліндричні Probrass Harrows BC106, 3 шт від знаменитих світових виробників 1249 Ви знайдете в нашому розділі Дартс . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дартс . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн