Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044)

КОД ТОВАРУ: 251802
  • Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044)
  • Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) - Фото №2
Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044)
Тип: вітаміни і мінерали; Форма: капсули; Склад: NovaSOL® Curcumin (емульгаторний полісорбат 80, екстракт куркуми (6% куркуміноїди), холекальциферол), капсула гідроксипропілметилцелюлози, антиоксидант аскорбінова кислота, екстракт чорного перцю (95% пиперина) - Bioperine®; Кількість капсул в упаковці: 60. Тип: вітаміни і мінерали; Форма: капсули; Склад: NovaSOL® Curcumin (емульгаторний полісорбат 80, екстракт куркуми (6% куркуміноїди), холекальциферол), капсула гідроксипропілметилцелюлози, антиоксидант аскорбінова кислота, екстракт чорного перцю (95% пиперина) - Bioperine®; Кількість капсул в упаковці: 60.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
645 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
NUT-2044
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) - спеціально розроблена харчова добавка від чеського виробника спортивного харчування. Завдяки додаванню біоперіна і вітаміну D посилюється дія куркумина на весь організм. Препарат допоможе відновити сили інтенсивно тренуються спортсменам, а також підвищить ефективність роботи на заняттях. Куркумін в формі капсул надає набагато вище впливу, ніж такий же препарат в таблетках. Дві капсули цього унікального препарату замінюють 27 звичайних таблеток.

особливості:

  • унікальна комбінація куркумина з біоперіном і вітаміном D;
  • 2 капсули відповідають 27 стандартним таблеткам, які містять 80% екстракту куркумина і 20% сухої маси;
  • протизапальний ефект;
  • антиоксидатної ефект;
  • метаболічний синдром.

Характеристики:
Тип: вітаміни і мінерали;
Форма: капсули;
Склад: NovaSOL® Curcumin (емульгаторний полісорбат 80, екстракт куркуми (6% куркуміноїди), холекальциферол), капсула гідроксипропілметилцелюлози, антиоксидант аскорбінова кислота, екстракт чорного перцю (95% пиперина) - Bioperine®;
Кількість капсул в упаковці: 60.

В 1 капсулі:
- NovaSOL® - 500 мг;
- куркуміноїди - 30 мг;
- в т.ч. куркумін - 25 мг;
- вітамін D - 5,4 мкг (рдд108%);
- екстракт чорного перцю - 5 мг.

Рекомендоване дозування:
Приймайте 1-2 капсули разом з їжею. Максимальна рекомендована доза - 2 капсули.

Спосіб застосування:
Відповідно до рекомендованої дозуванням послідовно проковтнете капсули, запиваючи їх достатньою кількістю води. Алкогольні та молочні напої не придатні для запивання. Не слід використовувати алкогольні та молочні напої. Чи не расскусивайте капсули !.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) підібрати і купити за реальною ціною 645 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Витаминно-минеральные комплексы таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в електронному магазині Terra Sport
Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вітамінно-мінеральні комплекси

Давно хочете зайнятися фігурою? Комплекс вітамінів і Мінерол Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D, 60 капсул (NUT-2044) допоможе почати легко. В « Вітамінно-мінеральні комплекси » є все, що Вам знадобиться. Вітамінно-мінеральні комплекси обрадує Вас своєю надійністю. Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей , Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей і Комплекс вітамінів і мінералів Form Labs Lutein + Eye Complex (60 капсул) для очей від кращих світових постачальників 6851 Ви зможете знайти в нашій лінійці Вітамінно-мінеральні комплекси . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Вітамінно-мінеральні комплекси . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн