Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг

КОД ТОВАРУ: 131992
  • Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг
Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг
Тип: стійка c Медбол. Матеріал стійки: сталь. Матеріал м'ячів: гума. Кількість м'ячів: 5. Вага м'ячів: 1, 2, 3, 4, 5 кг. Загальна вага м'ячів: 15 кг. Колір стійки: сірий. Особливості стійки з Медбол: сталева конструкція, стійка; ніжки оснащені гумовими накладками; стійка не дряпає підлогу; не має гострих кутів; п'ять Медбол різної ваги; можуть застосовуватися в реабілітаційних заходах. економія простору при зберіганні.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
11 287 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1507 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Медбол
Вага (для медболів)
1 кг, 2 кг, 3 кг, 4 кг, 5 кг
Тип
Стійка для м'ячів
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
14TUSCL317-322
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг зручний і функціональний способом для зберігання медичних м'ячів. Сталева конструкція є стійкою, ніжки оснащені гумовими накладками, які перешкоджають деформації підлогового покриття, не має гострих кутів. Медбол ефективні для силових тренувань, зміцнюють опорно-руховий апарат, розвивають витривалість і координацію, широко застосовуються в реабілітаційних заходах. Даний набір практично не займає місця, що є однією з причин його придбання для домашнього використання. Стійки c Медбол Tunturi так само може застосовуватися в спеціалізованих фітнес-залах.

Особливості стійки з Медбол:
- сталева конструкція, стійка;
- ніжки оснащені гумовими накладками;
- стійка не дряпає підлогу;
- не має гострих кутів;
- п'ять Медбол різної ваги;
- можуть застосовуватися в реабілітаційних заходах.
- економія простору при зберіганні.

Характеристики:
Тип: стійка c Медбол;
Матеріал стійки: сталь;
Матеріал м'ячів: гума;
Кількість м'ячів: 5;
Вага м'ячів: 1, 2, 3, 4, 5 кг;
Загальна вага м'ячів: 15 кг;
Колір стійки: сірий.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).
Бренд є творцем продуктів, які характеризуються своїм неперевершеним і вже став легендарним якістю. Інноваційні технології, багатоетапний тестування і висококласні матеріали, які застосовуються у виготовленні продукції, дають можливість торгову марку Tunturi займати одне з провідних місць в світі серед спортивних брендів.



Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг підібрати і купити за реальною ціною 11 287 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мячи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в електронному магазині Terra Sport
Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ М'ячі для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Стійки c Медбол Tunturi від 1 до 5 кг допоможе почати легко. В « М'ячі для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. М'ячі для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг , Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг і Медбол Livepro Solid Medicine Ball (LP8110-4), 4кг від кращих світових постачальників 95 Ви зможете знайти в нашій лінійці М'ячі для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів М'ячі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн