Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна

КОД ТОВАРУ: 124403
  • Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна
  • Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна - Фото №2
Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна
Стать: чоловіча; Колір чорний; Розміри: L, XL; Матеріал: поліестер. Особливості: Наявність плоских швів; Виготовлена з еластичного матеріалу; Володіє сітчастими вставками; Ергономічний крій.
Craft
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
875 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 117 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL
Вид
Майка
АРТИКУЛ
1902558-9999
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Майка Craft Cool Seamless Sleeveless, що володіє багатоканальним волокном, сприяє результативному охолодженню і виведенню вологи від тіла. За рахунок ергономічного пошиття, майка від Craft додасть повну свободу вашим рухам. Багатоканальне волокно дозволить такий майці зручно сісти і створить мікроклімат, оптимально відповідний вашому тілу. За допомогою сітчастих вставок забезпечується кругообращеніе повітря, в слідстві чого ви відчуєте себе комфортно при будь-якої складності ваших тренувань.


особливості:
- Наявність плоских швів;
- Виготовлена з еластичного матеріалу;
- Має сітчастими вставками;
- Ергономічний крій.


характеристики:
Стать: чоловіча;
Колір: чорний;
Розміри: L, XL;
Матеріал: поліестер.


Виробник: Craft (Швеція)
Шведські фахівці відомої компанії Craft займаються твором актуальних моделей одягу, включаючи всі бажання покупців. Завдяки функціонально і передовим тенденціям створення продукції Craft, бренд стає лідируючим серед конкурентів.


Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна купити по реально виправданою вартості 875 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Craft в інтернет каталозі Терраспорт
Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Майка Craft Cool Seamless Sleeveless М чорна допоможе досягти мети. В « Чоловічі футболки та майки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі футболки та майки порадує Вас високою якістю. Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) , Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) і Футболка компресійна з довгим рукавом Berserk Dynamic, червона (RS1423R) від кращих світових брендів 2136 Ви побачите в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Чоловічі футболки та майки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн