Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268)

КОД ТОВАРУ: 538596
  • Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268)
  • Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268) - Фото №2
Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268)
Колагенові пептиди - це ідеальний комплекс, спеціально розроблений для підтримки здоров'я суглобів, кісток і м'язів! Продукт містить три ретельно відібраних інгредієнта, які підкріплені наукою: високобіодоступний, безпечний і чистий гідролізований колаген, велика доза вітаміну С і магнію. Колаген становить приблизно 30% всіх білків в організмі. Він міститься в шкірі, м'язах, суглобах, волоссі та нігтях. Колаген є ключовим структурним білком, який також забезпечує еластичність, регенерацію і міцність всіх сполучних тканин, включаючи сухожилля, зв'язки і хрящі. Організм виробляє колаген природним шляхом; Однак він починає знижуватися зі старінням, приблизно у віці 25 років. Втрата колагену в організмі може значно знизити якість життя, включаючи працездатність і участь у повсякденній діяльності. Завдяки розумній формулі продукту, колагенові пептиди гарантують потрійний ефект, оскільки всі інгредієнти працюють синергетично, забезпечуючи найкращий результат! Гідролізовані колагенові пептиди допомагають підтримувати здоров'я тканин і сприяють рухливості. Це також найбільш швидко всмоктується форма колагену. Вітамін С підтримує імунну систему під час інтенсивних фізичних вправ і сприяє утворенню колагену для поліпшення здоров'я кісток і хрящів, а також захисту клітин від окисного стресу. Магній сприяє синтезу колагену, підтримує здоров'я кісток і функцію м'язів і нервової системи, а також сприяє зменшенню втоми і втоми. Колагенові пептиди підходять як чоловікам, так і жінкам з активною життєвою позицією, а також всім, хто хоче підтримати здоров'я суглобів, кісток і м'язів. Продукт має надшвидку розчинність і не містить доданого цукру, жиру та консервантів, тому сумісний із суворою дієтою.
VPLab
КУПИТИ
ЦІНА:
713 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 95 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-0268
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колагенові пептиди - це ідеальний комплекс, спеціально розроблений для підтримки здоров'я суглобів, кісток і м'язів! Продукт містить три ретельно відібраних інгредієнта, які підкріплені наукою: високобіодоступний, безпечний і чистий гідролізований колаген, велика доза вітаміну С і магнію.

Колаген становить приблизно 30% всіх білків в організмі. Він міститься в шкірі, м'язах, суглобах, волоссі та нігтях. Колаген є ключовим структурним білком, який також забезпечує еластичність, регенерацію і міцність всіх сполучних тканин, включаючи сухожилля, зв'язки і хрящі. Організм виробляє колаген природним шляхом; Однак він починає знижуватися зі старінням, приблизно у віці 25 років. Втрата колагену в організмі може значно знизити якість життя, включаючи працездатність і участь у повсякденній діяльності.

Завдяки розумній формулі продукту, колагенові пептиди гарантують потрійний ефект, оскільки всі інгредієнти працюють синергетично, забезпечуючи найкращий результат!

Гідролізовані колагенові пептиди допомагають підтримувати здоров'я тканин і сприяють рухливості. Це також найбільш швидко всмоктується форма колагену.

Вітамін С підтримує імунну систему під час інтенсивних фізичних вправ і сприяє утворенню колагену для поліпшення здоров'я кісток і хрящів, а також захисту клітин від окисного стресу.

Магній сприяє синтезу колагену, підтримує здоров'я кісток і функцію м'язів і нервової системи, а також сприяє зменшенню втоми і втоми.

Колагенові пептиди підходять як чоловікам, так і жінкам з активною життєвою позицією, а також всім, хто хоче підтримати здоров'я суглобів, кісток і м'язів. Продукт має надшвидку розчинність і не містить доданого цукру, жиру та консервантів, тому сумісний із суворою дієтою.


Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268) купити за вигідною ціною 713 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: VPLab в електронному каталозі Терраспорт
Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268) Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген VPLab Collagen Peptides, 300 г, Forest Fruits (2022-10-0268) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Lemonade (2022-09-0762) , Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Lemonade (2022-09-0762) і Колаген Pure Gold Collagen, 300 г, Lemonade (2022-09-0762) від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн