Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775)

КОД ТОВАРУ: 538467
  • Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775)
  • Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775) - Фото №2
Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775)
Нехай колаген буде приємно споживати, який він смачний, доступний у багатьох смаках, чудово та швидко розчиняється з нашими легкими у приготуванні порошковими напоями з яловичим колагеном. Знайдіть свій улюблений і насолоджуйтесь неперевершеними смаками! Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану кровоносних судин, нормальних кісток, шкіри, зубів, ясен і хрящів.* Цинк також сприяє підтримці нормального стану шкіри, нігтів, волосся і кістки.* *Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA). Чому я повинен вибрати 10 г колагену на порцію З додаванням вітаміну С і цинку Швидке та легке приготування Безліч райських смакових варіацій Без лактози, без цукру, без сої* Без ГМО *: Заява справедлива лише для продукту, приготовленого відповідно до рекомендацій щодо дозування. Рекомендоване дозування: змішайте одну дозу (12 г – 1 мірна ложка) порошку напою з 300 мл води. Рекомендується вживати продукт вранці або протягом дня. Рекомендується одна порція на день. Склад: гідролізований яловичий колаген, лимонна кислота, ароматизатор, підсолоджувачі (ацесульфам-К, сукралоза), аскорбінова кислота, хлорид натрію, барвник, оксид цинку. Попередження: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання! Інформація про алергени: виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних. Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік). Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!
Pure Gold
КУПИТИ
ЦІНА:
819 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-09-0775
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нехай колаген буде приємно споживати, який він смачний, доступний у багатьох смаках, чудово та швидко розчиняється з нашими легкими у приготуванні порошковими напоями з яловичим колагеном. Знайдіть свій улюблений і насолоджуйтесь неперевершеними смаками!

Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і тим самим підтримці нормального стану кровоносних судин, нормальних кісток, шкіри, зубів, ясен і хрящів.* Цинк також сприяє підтримці нормального стану шкіри, нігтів, волосся і кістки.*

*Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA).

Чому я повинен вибрати

10 г колагену на порцію
З додаванням вітаміну С і цинку
Швидке та легке приготування
Безліч райських смакових варіацій
Без лактози, без цукру, без сої*
Без ГМО
*: Заява справедлива лише для продукту, приготовленого відповідно до рекомендацій щодо дозування.
Рекомендоване дозування: змішайте одну дозу (12 г – 1 мірна ложка) порошку напою з 300 мл води. Рекомендується вживати продукт вранці або протягом дня. Рекомендується одна порція на день.

Склад: гідролізований яловичий колаген, лимонна кислота, ароматизатор, підсолоджувачі (ацесульфам-К, сукралоза), аскорбінова кислота, хлорид натрію, барвник, оксид цинку.

Попередження: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!

Інформація про алергени: виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.

Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік).

Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!


Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775) купити за вигідною ціною 819 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких торгових марок, як наприклад: Pure Gold в онлайн магазині Терра Спорт
Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775) Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген Pure Gold Collagen, 450 г, Green Apple (2022-09-0775) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз , Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз і Спецпрепараты (предтренировочный комплекс) Cellucor C4 Extreme, 195 г (30 порций) - Арбуз від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн