Тент Coleman 1904 (Польща)

КОД ТОВАРУ: 561
  • Тент Coleman 1904 (Польща)
  • Тент Coleman 1904 (Польща) - Фото №2
Тент Coleman 1904 (Польща)
Особливості тенту: ідеальний вибір в якості альтанки біля будинку, захищає від сонця і дощу, надійний захист від комах, відмінна стійкість, швидка установка. Вага: 14 кг. Розмір: 3х3 м.
Coleman
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 938 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 526 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
WS-1904
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тент Coleman 1904 (Польща) розміром 3 на 3 метри підходить для дачі, походів, свят. Візерунок тканини тенту в біло-синю смужку виглядає святково. Його розміру цілком достатньо, щоб вмістити невелику компанію, а в складеному вигляді тент не займає багато місця. Транспортувати тент зручно у фірмовій упаковці.

Модель оснащена можливістю закріплення бокових стінок зверху. Фіксація елементів каркаса на кнопках-засувках. Конструкція складається з знімного водонепроникного тенту (тканина), а також 4 пришитих стіни (москітна сітка).

Збірно-розбірний каркас складається з набору трубок (метал 20х0,8), сполучних металевих фітингів (кронштейнів). Порошкове фарбування. Найбільша перевага такого способу забарвлення - практично повна відсутність шкідливого впливу на навколишнє середовище. Технологія не має таких недоліків, як при широко поширеною рідкої забарвленням, коли лаки повинні наноситися в кілька шарів з проміжним шліфуванням, або як проблема стиків на кант при ламінуванні.

Є також пластини (пластикові) з отворами і кілочки для додаткової фіксації шатра. За верхніх кутів тенту є петлі для установки розтяжок і забезпечення тим самим додаткової стійкості (мотузки і кілочки входять в комплект). Зі стінами з москітної сітки (на одній блискавки), "розумний каркас". Всі шви проклеєні.


Характеристики:

Колір: біло-синя смужка;

Матеріал: дах 190T RS поліестер, москітна сітка 160 г;

Упаковка (в складеному вигляді): фірмова сумка-чохол на блискавки, см: 100х15х15;

Комплектація: тент, москітна сітка, набір металевих куточків і каркасних труб, чохол для зберігання і транспортування;

Вага: 9 кг;

Розмір: 3х3х2 м;


Виробництво: Coleman (Польща).


Тент Coleman 1904 (Польща) вибрати за доступною вартості 3 938 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Туристические тенты таких брендів, як наприклад: Coleman в каталозі магазина Terrasport
Тент Coleman 1904 (Польща) Тент Coleman 1904 (Польща) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тент Coleman 1904 (Польща)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні тенти

Давно хотіли зайнятися спортом? Тент Coleman 1904 (Польща) - це Ваш перший крок. В « Туристичні тенти » є все, що знадобиться спортсмену. Туристичні тенти здивує Вас своєю оригінальністю. Тент Hannah Skyline 4 thyme , Тент Hannah Skyline 4 thyme і Тент Hannah Skyline 4 thyme від кращих світових виробників 6928 Ви можете знайти в нашій категорії Туристичні тенти . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Туристичні тенти . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн