Cнегоступи Tramp Wide TRA-001

КОД ТОВАРУ: 100776
  • Cнегоступи Tramp Wide TRA-001
  • Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №2
  • Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №3
  • Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №4
Cнегоступи Tramp Wide TRA-001
Cнегоступи Wide створені для активного зимового туризму і полювання. Ергономічна форма. Збільшена ширина. Матеріал деки: морозостійкий пластик. Матеріал кішки: алюміній. Колір: чорний, червоний. Діаметр труби: 22 мм. Вага: 2,8 - 3 кг.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 890 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 386 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL
АРТИКУЛ
TRA-001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 створені для активного зимового туризму і полювання. Рама тримає тіло в стійкому положенні і дає можливість легко маневрувати навіть на слубоком снігу. Кішки мають агресивну форму. Вони будуть міцно тримати вас на сніжному насті або схилі. Ця модель має збільшену ширину рами, завдяки чому ви зможете легко пересуватися по зимовому лісі, навіть з важким вагою на плечах по завалах і бурелому. Рекомендується мисливцям. Ергономічність моделі дозволяє наблизити крок до природного, дає повний контроль над снігоступах.

особливості:

- ергономічна форма;

- збільшена ширина.

Cнегоступи Tramp Wide TRA-00 Wide - переміщайтеся по сніжним лісах легко і безпечно!

Характеристики:

Матеріал деки: морозостійкий пластик;

Матеріал кішки: алюміній;

Колір: чорний, червоний;

Діаметр труби: 22 мм;

Розмір: L (28 * 97 см); XL (30 * 107 см).

Вага: 2,8 - 3 кг.

Виробник: Tramp (США).

компанія Tramp спеціалізується на виробництві обладнання та одягу для туристів. Вся продукція (спальні мішки, рюкзаки, снігоступи, намети і т.п.) виготовляється з найсучасніших і міцних матеріалів. При виробництві враховуються всі потреби покупця, в тому числі, щоб при високій якості, речі були легкими і зручними. На вітчизняному ринку компанія з'явилася близько 10 років тому і швидко завоювала аудиторію.


Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 купити за вигідною ціною 2 890 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ледоступы и снегоступы таких торгових марок, як наприклад: Tramp в електронному каталозі Терраспорт
Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №2 Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №3 Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Cнегоступи Tramp Wide TRA-001"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Cнегоступи Tramp Wide TRA-001 буде Вашим першим кроком. В « Льодоступи і снігоступи » є все, що необхідно спортсмену. Льодоступи і снігоступи здивує Вас своєю якістю. Ледоступы Artimate -40 С JH 227 - XL , Ледоступы Artimate -40 С JH 227 - XL і Ледоступы Artimate -40 С JH 227 - XL від знаменитих світових виробників 2313 Ви знайдете в нашому розділі Льодоступи і снігоступи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Льодоступи і снігоступи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн