Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue

КОД ТОВАРУ: 118969
  • Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue
Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue
Обсяг: 21 л; Розмір: 48х29х14 см; Ноутбук: 15 ''; Розмір відділення для ноутбука: 43х29х3,8 см; Вага: 0,34 кг; Колір: синій. Особливості: легкий і місткий рюкзак; м'який чохол для ноутбука розміром 15 "; дві зовнішні кишені; блискавки і засувки; регульовані лямки і ремінь; наявність ручки для транспортування.
Ogio
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 187 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
21
АРТИКУЛ
123011.113
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue - це дуже легкий і місткий рюкзак з цікавим дизайном. Він має зручні регульовані лямки з нагрудним ременем. У даній моделі передбачено одне велике відділення для речей, м'який чохол   для ноутбука / планшета, зовні є бічні кишені, в які помістяться фотоапарат, зарядка та інші аксесуари.


особливості:

- легкий і місткий рюкзак;
- м'який чохол для ноутбука розміром 15 ";
- дві зовнішні кишені;
- блискавки і засувки;
- регульовані лямки і ремінь;
- наявність ручки для транспортування.


Характеристики:

Обсяг: 21 л;

Розмір: 48х29х14 см;

Ноутбук: 15 '';

Розмір відділення для ноутбука: 43х29х3,8 см;

Вага: 0,34 кг;

Колір: синій.


Виробник: Ogio (США).

Ogio - відомий виробник сумок і рюкзаків різної модифікації і призначення. Серед випускаються Ogio товарів: рюкзаки для міської повсякденності, моторюкзакі, сумки і рюкзаки для ноутбуків, рюкзаки для сноубордингу та лижного спорту. Всі вони пошиті з якісних матеріалів і характеризуються відмінною обробкою швів і міцністю. Дизайн розроблений з урахуванням найсучасніших тенденцій спортивної моди.


Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 399 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Городские рюкзаки таких торгових марок, як наприклад: Ogio в онлайн каталозі Терра Спорт
Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські рюкзаки

Давно планували зайнятися фігурою? Рюкзак міський Ogio Clutch Pack 21 л Blue допоможе на шляху до мети. В « Міські рюкзаки » є все, що необхідно спортсмену. Міські рюкзаки обрадує Вас високою якістю. Рюкзак міський Deuter Nomi 16 л moss , Рюкзак міський Deuter Nomi 16 л moss і Рюкзак міський Deuter Nomi 16 л moss від топових світових брендів 1152 Ви зможете побачити в нашій лінійці Міські рюкзаки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Міські рюкзаки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн