Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001

КОД ТОВАРУ: 237002
  • Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001
Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001
Вид: настільні ігри; Ігри в наборі: шахи, шашки, доміно, карти, крібедж; Матеріал кейса: шкірозамінник; Колір кейса: чорний; Комплектація: кейс, фішки, кубики, карти, доміно.
Duke
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 205 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 161 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Доміно, Карточні ігри, Шахи, Шашки
АРТИКУЛ
CHLO5001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001 це практично універсальний набір настільних ігор, що включає в себе всі найпоширеніші і улюблені ігри. Крім стандартних ігор, таких як шахи і шашки, цей набір включає в себе таку маловідому гру як крібедж. Крібедж це гра, придумана англійським поетом Джорджем Саклінг. Вона передбачає участь двох гравців, кожен з яких першим намагається досягти мети гри і зібрати заповітні 121 очко. Для цього необхідно складати певні комбінації з карт, причому не тільки своїх, але і свого суперника. Сам кейс, в якому знаходяться гри, має дуже незвичайну форму, і чимось нагадує собою скриньку для прикрас. По двох сторонах розташовані висувні шухлядкі ніші, де можна зберігати настільні ігри. Вгорі кейса знаходиться ігрове поле для гри в шахи та шашки. Сам кейс виготовлений з якісного шкірозамінника.


особливості:

  • п'ять ігор в наборі;
  • незвичайна форма кейса;
  • в комплекті гра крібедж.


Характеристики:
Вид:
настільні ігри;
Ігри в наборі:
шахи, шашки, доміно, карти, крібедж;
Матеріал кейса:
шкірозамінник;
Колір кейса:
чорний;
Комплектація:
кейс, фішки, кубики, карти, доміно.


Виробник: Duke (Гонконг).
Торгова марка Duke знаходиться на ринку з 1853 року, за цей час вона зарекомендувала себе як надійна компанія, чия продукція завжди йде в ногу з часом по своїх новинок і якості виробленої продукції. У торговельній лінійці дуже більший асортимент товарів як для різноманітності дозвілля дозвілля, у вигляді настільних ігрових ігор, так і для ділового життя. Ручки, які виробляє компанія Duke стоять практично на одному рівні з іншою всесвітньо відомою компанією Parker.


Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001 підібрати і купити за реальною ціною 1 205 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы настольных игр таких торгових марок, як наприклад: Duke в електронному магазині Terra Sport
Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори настільних ігор

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір ігровий 5 в 1 (шахи, шашки, доміно, карти, крібедж) Duke CHLO5001 допоможе почати легко. В « Набори настільних ігор » є все, що Вам знадобиться. Набори настільних ігор обрадує Вас своєю надійністю. Набір ігор магнітний 4 в 1 Leon Magnetic - шашки, шахи, нарди, карти , Набір ігор магнітний 4 в 1 Leon Magnetic - шашки, шахи, нарди, карти і Набір ігор магнітний 4 в 1 Leon Magnetic - шашки, шахи, нарди, карти від кращих світових постачальників 166 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори настільних ігор . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори настільних ігор . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн