Чохол поясний Victorinox

КОД ТОВАРУ: 24171
  • Чохол поясний Victorinox
Чохол поясний Victorinox
Особливості чохла: поворотний фіксує механізм для максимального комфорту, металева кліпса для закріплення на ремені, стильний дизайн, традиційне швейцарське якість. Дана модель чудово підійде для ножів з розміром рукоятки 111 мм і фіксатором серії 0.87 ...- 0.90, для ножів з кількістю шарів менше чотирьох і для інструментів серії SwissTools.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
1 521 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 203 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4.0523.31
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чохол поясний Victorinox - це зручний і практичний чохол для ножів Victorinox. Дана модель чудово підійде для ножів з розміром рукоятки 111 мм і фіксатором серії 0.87 ...- 0.90, для ножів з кількістю шарів менше чотирьох і для інструментів серії SwissTools.
Чохол поясний Victorinox виконаний з високоякісної шкіри, що надасть чудову захист для Вашого ножа, а надійна застібка на липучці не дасть йому випасти і загубитися. Особливістю цієї моделі є наявність кліпси для кріплення до ременя і поворотного фіксуючого механізму, що дозволяє носити чохол як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Особливості чохла:
- поворотний фіксує механізм для максимального комфорту;
- металева кліпса для закріплення на ремені;
- стильний дизайн;
- традиційне швейцарське якість.

Чохол поясний Victorinox - надійний захист для Вашого ножа!

Характеристики:
Матеріал:
шкіра.
Відділення: 1 для ножа.
Кріплення на ремінь: є, поворотний.
Для ножів з розміром рукоятки: 111 мм.
Товщина рукоятки: до 4 рівнів (шарів).
Колір: чорний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).
Victorinox - компанія, заснована в Швейцарії в 1884 році. Цей виробник всесвітньо відомий, завдяки високій якості своїх товарів. А асортимент і різноманітність товарів задовольнять смак і вимоги кожного.


Чохол поясний Victorinox вибрати за доступною вартості 1 521 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Чехлы для ножей таких брендів, як наприклад: Victorinox в каталозі магазина Terrasport
Чохол поясний Victorinox

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чохол поясний Victorinox"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чохли для ножів

Давно хотіли зайнятися спортом? Чохол поясний Victorinox - це Ваш перший крок. В « Чохли для ножів » є все, що знадобиться спортсмену. Чохли для ножів здивує Вас своєю оригінальністю. Чохол для складних ножиків Victorinox 40482.1 чорний , Чохол для складних ножиків Victorinox 40482.1 чорний і Чохол для складних ножиків Victorinox 40482.1 чорний від кращих світових виробників 2915 Ви можете знайти в нашій категорії Чохли для ножів . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чохли для ножів . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн