Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White

КОД ТОВАРУ: 144246
  • Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White
Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White
Тип: розумні годинник. Дисплей: TFT, 1,54 ". ОЗУ: 64 Мб. Батарея: 500 mAh. Bluetooth: V3.0. Сумісність: Android, IOS. Камера: 1,3mpx. Функції: крокомір, лічильник калорій, плеєр, будильник, повідомник дзвінків , радіо, калькулятор, календар, секундомір, світовий час, смс, ммс, контроль сну. Довжина ремінця: 25,5 см. Матеріал: силікон, алюміній, пластик. Колір: Silver / White. Особливості годин: яскравий дизайн; функції міні комп'ютера; бездротовий зв'язок з телефоном; можливість користування інтернетом; можливість збільшення пам'яті, підтримка платформ iOS і Android; вбудована камера, плеєр, будильник; крокомір, лічильник калорій; повідомник дзвінків з функцією відповіді.
SmartYou
  • Часы умные SmartYou Q 18 Silver/White
  • Часы умные SmartYou Q 18 Silver/Black
  • Часы умные SmartYou Q 18 Black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
SWQ18SW
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White - стильний наручний аксесуар нового покоління. Годинник має багато незамінних функцій для сучасної людини, таких як крокомір, будильник, лічильник витрати калорій, MP3 плеєр, повідомник дзвінків, можливості спілкування в соцмережах. Сповіщення фіксуються за допомогою звукового і вібро сигналів. Годинник оснащений одноядерним процесором, пам'яттю на 64 Мб, яку можна збільшити до 32 Гб за допомогою Micro SD. Вмонтована камера на 1,3 мегапікселя дозволяє робити знімки.

Особливості годин:
- яскравий дизайн;
- функції міні-комп'ютера;
- бездротовий зв'язок з телефоном;
- можливість користування інтернетом;
- можливість збільшення пам'яті;
- підтримка платформ iOS і Android;
- вбудована камера, плеєр, будильник;
- крокомір, лічильник калорій;
- повідомник дзвінків з функцією відповіді.

Характеристики:
Тип: розумні годинник;
Дисплей: TFT, 1,54 ";
ОЗУ: 64 Мб;
Батарея: 500 mAh;
Bluetooth: V3.0;
Сумісність: Android, IOS;
Камера: 1,3 mpx;
Функції: крокомір, лічильник калорій, плеєр, будильник, повідомник дзвінків, радіо, калькулятор, календар, секундомір, світовий час, смс, ммс, контроль сну;
Довжина ремінця: 25,5 см;
Матеріал: силікон, алюміній, пластик;
Колір: Silver / White.

Виробник: SmartYou (Китай)
Товари цього бренду користуються популярністю в усьому світі, так як є справжніми помічниками, які полегшують життя в сучасному світі. Відомі годинник даної торгової марки знамениті тим, що втілюють в собі не тільки стандартні функції, але і є наручним міні-комп'ютером, який поєднує в собі простоту, надійність і якість.




Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White купити за вигідною ціною 1 099 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: SmartYou в електронному каталозі Терраспорт
Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Годинники розумні SmartYou Q 18 Silver / White буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown , Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown і Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн