Годинник-светобудільнік Beurer WL30

КОД ТОВАРУ: 78024
  • Годинник-светобудільнік Beurer WL30
Годинник-светобудільнік Beurer WL30
Особливості: імітація сонячного світла, різні настройки інтенсивності освітлення, три рівня яскравості дисплея, настройка синього / оранжевого кольору дисплея, функція "на добраніч", можна використовувати як нічник, великий дисплей, сучасний дизайн. Функції: сигнал радіо; звуки природи: щебетання птахів, квакання жаб, шум зливи, шум вітру. Наявність функції повтору сигналу. Блок живлення в комплекті. Літієва батарейка 3 B CR 2032 комплекті.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 659 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 355 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Годинник-светобудільнік
АРТИКУЛ
WL30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Годинник-светобудільнік Beurer WL30 робить процес пробудження приємним і природним. Поступово зростаюча інтенсивність світлодіодного світла імітує схід сонця. Очі повільно звикають до зростаючої яскравості і організм не піддається стресу від різкого пробудження. Яскравість світла встановлюється самостійно. У будильнику можна встановити також звуковий сигнал пробудження, вибравши або радіо або один з чотирьох природних звуків: щебетання птахів, квакання жаб, шум зливи, шум вітру.
Годинник-светобудільнік Beurer WL30 можна використовувати в якості настільної лампи. Цей прилад відрізняється компактністю і сучасної простотою дизайну, що дозволяють йому гармонійно виглядати в будь-якому інтер'єрі.


особливості:
- імітація сонячного світла;
- різні настройки інтенсивності освітлення;
- три рівня яскравості дисплея;
- настройка синього / оранжевого кольору дисплея;
- функція "на добраніч";
- можна використовувати як нічник;
- великий дисплей;
- сучасний дизайн.

Годинник-светобудільнік Beurer WL30 - зроблять ваше пробудження приємним!

Характеристики:
Функції: сигнал радіо; звуки природи: щебетання птахів, квакання жаб, шум зливи, шум вітру.

Наявність функції повтору сигналу.
Блок живлення в комплекті.

Літієва батарейка 3 B CR 2032 комплекті.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Годинник-светобудільнік Beurer WL30 купити по які завищеною вартістю 2 659 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для дома таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі Терра Спорт
Годинник-светобудільнік Beurer WL30

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Годинник-светобудільнік Beurer WL30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для дому

Давно планували зайнятися фігурою? Годинник-светобудільнік Beurer WL30 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для дому » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для дому здивує Вас своєю якістю. Плед-покрывало Springos Extra Soft 200 x 220 см HA7193 , Плед-покрывало Springos Extra Soft 200 x 220 см HA7193 і Плед-покрывало Springos Extra Soft 200 x 220 см HA7193 від знаменитих світових виробників 2310 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для дому . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для дому . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн