Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271

КОД ТОВАРУ: 17554
  • Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271
Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271
Особливості мішка: легка вага і компактний розмір в складеному стані, якісний утеплювач, високоміцний зовнішній матеріал, професійний компресійний чохол в комплекті. Розміри (ДхШхВ): 215x80x55 см. Вага: 1,15 кг.
Campus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
605 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 81 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
перехідною
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
правий
Оптимальна температура, ° C
6
Вага, кг
1,10
Довжина, см
215
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
R02271
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Легкий спальний мішок-"кокон" одношарової конструкції, капюшон з системою затягування і регулювання, внутрішній комір. Застібка на праву сторону, двозамкова блискавка з внутрішньої планкою дає можливість з'єднати спальники з блискавкою L і R один з одним, професійний компресійний чохол в комплекті. Розмір в компресійному мішку: 30 x 17 см.

 

Характеристики:

Тип спального мішка: кокон;

Призначення: міжсезонний;

Верхня температура комфорту: 11-16 ° С;

Нижня температура комфорту: 1-6 ° С;

Матеріал внутрішньої тканини: поліестер (Poliamid diamond Ripstop);

Матеріал зовнішньої тканини: поліестер (Polyester P4);

Наповнювач: синтетика (6D block Hollowfiber, 200 g / m2);

Розміри (ДхШхВ): 215x80x55 см;

Вага з упаковкою (без упаковки): (1,15 кг);

Колір: чорний, сірий, рудий

Виробник: Campus (Польща)

 

Компанія Campus - лідер виробництва товарів outdoor з Польщі. Вона була заснована в 1997 році компанією Euromark Polska. Спочатку колекція включала в себе намети, спальні мішки, рюкзаки. Дуже скоро Campus став синонімом високоякісного і доступного за ціною спорядження, захопивши лідируючі позиції на ринку.

У 2003 році Campus представив на ринку безліч новинок, розрахованих на молодих і активних споживачів. Тепер поряд з класичним одягом та спорядженням для екстриму і туризму, колекції включають в себе безліч товарів для відпочинку на природі і повсякденного використання, одяг для сноуборда і міста, серфінгу і гірського велосипеда, спеціальні жіночі серії. З 2005 року всі колекції одягу виробляються відповідно до новітніми дослідженнями в області моди і кольору, завдяки чому не просто слідують моді, а й значною мірою випереджають її.


Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271 купити по які завищеною вартістю 605 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Campus в каталозі Терра Спорт
Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) правий Campus R02271 буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий , Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий і Мішок спальний (спальник) Ferrino Yukon Pro червоно-чорний, правий від знаменитих світових виробників 1155 Ви зможете побачити в нашій категорії Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн