Буй Mares TECH SPHERE

КОД ТОВАРУ: 115554
  • Буй Mares TECH SPHERE
Буй Mares TECH SPHERE
Матеріал: ПВХ; Колір помаранчевий. Особливості: міцне зовнішнє покриття; лин і карабін в комплекті; на дні кріпильні кільця.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
1 485 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
423932
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Буй Mares TECH SPHERE стане чудовим помічником для дайверів, занурюються на великі глибини. Буй зроблений яскравого забарвлення для кращої видимості на воді. Такий буйок швидко і компактно кріпитися за допомогою D - кілець. Даний буй від Mares володіє найменшим опором при русі по воді.


особливості:
- міцне зовнішнє покриття;
- лин і карабін в комплекті;
- на дні кріпильні кільця.


Характеристики:
Матеріал:
ПВХ;
Колір: помаранчевий.


Виробник: Mares (Італія)
Фірма Mares була сформована в 1946 році і займається твором широкого спектра підводного спорядження. Даний бренд домінує на ринку виготовлення приладдя для дайвінгу та морської полювання і спонсорує безліч змагань.


Буй Mares TECH SPHERE купити по які завищеною вартістю 1 485 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для плавания таких брендів, як наприклад: Mares в каталозі Терра Спорт
Буй Mares TECH SPHERE

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Буй Mares TECH SPHERE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Буй Mares TECH SPHERE буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для плавання » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для плавання здивує Вас своєю якістю. Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Pink) , Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Pink) і Рушник Naturehike MJ03 Ultralight, 75х40 см (NH19Y003-J Pink) від знаменитих світових виробників 513 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для плавання . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для плавання . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн