Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток)

КОД ТОВАРУ: 104765
  • Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток)
Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток)
Тип: мінеральний комплекс. Кількість поживних речовин в порції (3 таблетки): Кальцій (карбонат, цитрат, малат) - 1 м Магній (оксид, цитрат) - 600 мг. Цинк (пиколинат, цитрат) - 1 мг. Бор (цитрат) - 100 мкг. Кремній (діоксид) - 20 мг. Глутамінова кислота HCl - 100 мг.
BioTech USA
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
238 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
8035
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток) являє собою мінеральний комплекс, що включає в себе 3 найважливіших компонента, необхідних для підтримки здорового стану кісток, зубів, а також для поліпшення м'язового тонусу. Кальцій необхідний для зміцнення кісток, підтримки здоров'я зубів і ясен, а також для профілактики серцево-судинних захворювань. Крім того, він сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Магній є важливим каталізатором ферментної діяльності та сприяє засвоєнню кальцію і калію. При його недоліку в організмі порушується біосинтез білків, виникають мимовільні м'язові скорочення, судоми, порушується апетит. Включення ж магнію в вітамінно-мінеральний лікувальний комплекс сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань, остеопорозу, а також зниження рівня холестерину. Цинк покращує захисну здатність імунної системи, сприяє загоєнню ран, а також він дуже важливий для нормального функціонування передміхурової залози і репродуктивних органів. Він регулює активність сальних залоз і потрібно для білкового синтезу і утворення колагену.
Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток) включає 100 таблеток. Рекомендується приймати по 1 таблетці три рази на день з їжею. Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів. Комплекс показаний при: переломі кісток, порушення формування кісткового скелета, для попередження переломів при остеопорозі, карієсі, кровоточивості ясен, випадання волосся, ламкість нігтів.

Особливості мінерального комплексу:
- містить кальцій, магній, цинк;
- для зміцнення імунної / серцево-судинної системи;
- включає 100 таблеток;
- добова доза становить 3 таблетки.

Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток) - збалансований мінеральний комплекс!

Характеристики:
Тип: мінеральний комплекс.
Кількість поживних речовин в порції (3 таблетки):
Кальцій (карбонат, цитрат, малат) - 1 м
Магній (оксид, цитрат) - 600 мг.
Цинк (пиколинат, цитрат) - 1 мг.
Бор (цитрат) - 100 мкг.
Кремній (діоксид) - 20 мг.
Глутамінова кислота HCl - 100 мг.

Виробник: BioTech (США).

BioTech спеціалізується на виробництві харчових добавок для спортсменів вже більше 20 років. Компанія виробляє протеїни, гейнери, амінокислоти, амінокислоти BCAA, жіросжігателі, предтреніровочную комплекси і багато іншого. BioTech має величезну кількість заводів з виробництва спортивного харчування, відомого більш ніж в 50-ти країнах світу. Компанія працює з кращими вченими і досвідченими технологами, які піклуються про те, щоб спортивне харчування відповідало всім високим нормам безпеки і якості. Вартість спортивного харчування BioTech доступна всім спортсменам без винятку. За рейтингами американських спортивних журналів, BioTech - кращий виробник спортивного харчування.


Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток) купити за вигідною ціною 238 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Общеукрепляющие витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: BioTech USA в інтернет-магазині Терраспорт
Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс мінералів BioTech USA Calcium Magnesium Zinc (100 таблеток) буде Вашим першим кроком. В « Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали здивує Вас своєю якістю. Вітаміни Olimp Labs Vita-min Multiple Lady (40 таблеток) , Вітаміни Olimp Labs Vita-min Multiple Lady (40 таблеток) і Вітаміни Olimp Labs Vita-min Multiple Lady (40 таблеток) від знаменитих світових виробників 6852 Ви знайдете в нашому розділі Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Загальнозміцнюючі вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн