Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant

КОД ТОВАРУ: 77617
  • Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant
Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant
Спортивні штани, ідеальні для тренувань будь-якої інтенсивності, а так само для повсякденного носіння. Продумана конструкція і кльош від стегна створюють ідеальний силует і при цьому абсолютно не сковує рухів, дозволяючи займатися будь-яким видом фітнесу - від силових тренувань до пілатесу або йоги. Щільна тканина не просвічується навіть при сильному розтягуванні. Тканина Dri-FIT відмінно вбирає вологу і дарує комфорт. Плоскі шви довго зберігають міцність і не натирають тіло. Розміри: XS, S, M, L.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 187 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, M, L
Тип
Спортивні штани
АРТИКУЛ
548512-010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant - портивно штани, ідеальні для тренувань будь-якої інтенсивності, а так само для повсякденного носіння. Продумана конструкція і кльош від стегна створюють ідеальний силует і при цьому абсолютно не сковує рухів, дозволяючи займатися будь-яким видом фітнесу - від силових тренувань до пілатесу або йоги. Щільна тканина не просвічується навіть при сильному розтягуванні. Тканина Dri-FIT відмінно вбирає вологу і дарує комфорт. Плоскі шви довго зберігають міцність і не натирають тіло.

Особливості штанів:
- гігроскопічна;
- кльош;
- м'яка тканина;
- не утрудняють рухів;

Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Ti Poly Pant
 
- комфорт і стиль для активних жінок!

Характеристики:
Склад: 88% поліестер, 12% спандекс.
Матеріал: Dri-FIT.
Розміри: XS, S, M, L.
Колір: чорний.

Виробник: Nike.
Nike - один зі світових лідерів з випуску спортивного інвентарю та одягу. Компанія досягла цього за рахунок постійних інновацій та незаперечного якості своїх товарів. Одяг Nike популярна в будь-якій точці світу, що підтверджує високий статус компанії.

Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant купити за вигідною ціною 1 399 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женская одежда для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн магазині Терра Спорт
Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночий одяг для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Штани жіночі спортивні Nike Legend 2.0 Slim Poly Pant буде Вашим першим кроком. В « Жіночий одяг для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Жіночий одяг для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Шорты женские Under Armour VSX CO-6473-P, коралловые - М , Шорты женские Under Armour VSX CO-6473-P, коралловые - М і Шорты женские Under Armour VSX CO-6473-P, коралловые - М від знаменитих світових виробників 4097 Ви знайдете в нашому розділі Жіночий одяг для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночий одяг для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн