Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі

КОД ТОВАРУ: 125875
  • Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі
Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі
Характеристики: Пол: універсальний; Матеріал: текстиль, пластик; Вік: від трьох місяців; Колір зелений. Особливості: Є нешкідливою для дітей; Зручно вішається за допомогою кліпси; Володіє звуковими ефектами; Стимулює зорове зосередження; Розвиває координацію рухів.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
183 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
1106400458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі безумовно порадує вашого крихітку, адже лапки жаби забавно торохтять, а сама тваринка тянясь вниз вібрує.
Різнофактурні деталі даної брязкальця від ізраїльського виробника сприяють хорошому формуванню дрібної моторики пальчиків і тактильних відчуттів. Також брязкальце є безпечною і м'якою, що позбавить вас переживань. Завдяки зручній кліпсі така іграшка підвішується на різні аксесуари для дітей.


особливості:
- Є нешкідливою для дітей;
- Зручно вішається за допомогою кліпси;
- Має звуковими ефектами;
- Стимулює зорове зосередження;
- Розвиває координацію рухів.


характеристики:
Пол: універсальний;
Матеріал: текстиль, пластик;
Вік: від трьох місяців;
Колір: зелений.


Виробник: Tiny Love (Ізраїль)
Видатна компанія Ізраїлю Tiny Love є лідируючою в області твори ексклюзивних розвиваючих дитячих іграшок, що виділяються функціонально і надійністю. Докладаючи надзвичайні зусилля до вдосконалення видаваного товару, даний бренд високо проявив себе


Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі купити за вигідною ціною 183 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в інтернет-магазині Терраспорт
Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Брязкальце Tiny Love Жаба Френкі буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик , Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик і Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Вібруючий жирафик від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн