Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри

КОД ТОВАРУ: 125877
  • Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри
Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри
  Пол: універсальний; Колір білий; Матеріал: текстиль, пластик; Вік: від 3 місяців; Довжина: 13 см. Особливості: Стимулює зорове зосередження; Розвиває координацію рухів; Є безпечною для дітей; Володіє звуковими ефектами.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
155 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 21 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Для наймолодших
АРТИКУЛ
1107500458
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гризун - брязкальце Tiny Love Квіточка Старри - це фантастичний яскрава квітка, що має замість корінця різнокольоровий кульку, який видає приємні звуки. Дана модель брязкальця від Tiny Love безумовно порадує вашого малюка, так як дуже компактна в користуванні для маленьких незміцнілих ручок. Така цікава брязкальце позитивно впливає на формування дрібної моторики пальчиків і тактильних відчуттів. Наявність точок-пупиришків на ніжці іграшки будуть масажувати долоні вашого дитинчати.


особливості:
- Стимулює зорове зосередження;
- Розвиває координацію рухів;
- Є безпечною для дітей;
- Має звуковими ефектами.


характеристики:
Пол: універсальний;
Колір: білий;
Матеріал: текстиль, пластик;
Вік: від 3 місяців;
Довжина: 13 см.


Виробник: Tiny Love (Ізраїль)
Видатна компанія Ізраїлю Tiny Love є лідируючою в області твори ексклюзивних розвиваючих дитячих іграшок, що виділяються функціонально і надійністю. Докладаючи надзвичайні зусилля до вдосконалення видаваного товару, даний бренд високо проявив себе.


Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри купити за вигідною ціною 155 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в онлайн магазині Терра Спорт
Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Гризун-брязкальце Tiny Love Квіточка Старри буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Мобайл Острів мрії Тiny Love , Мобайл Острів мрії Тiny Love і Мобайл Острів мрії Тiny Love від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн