Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536

КОД ТОВАРУ: 11647
  • Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536
Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536
Відмінний біологічний мікроскоп з широким наборів аксесуарів та пріспособсеній в рівній мірі підійде як для лабораторних досліджень так і для домашніх спостережень. Лінза Барлоу дає можливість плавного масштабування зображення до 1536 крат. PC-мікроокуляр дозволяє зберігати всі дослідження на ПК в форматах JPEG і AVI. Весь комплект поміщений в компактний алюмінієвий кейс для транспортування.
Bresser
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
11 690 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1561 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Збільшення
1000х - 1600х
АРТИКУЛ
908555
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дана модель поставляється з широким набором аксесуарів, об'єктивів і окулярів, доступних раніше окремо. Це дозволяє без зволікань приступити до досліджень не тільки в лабораторних, а й в домашніх умовах.

Максимальне збільшення об'єктива становить 60х, завдяки чому досягається висока ступінь оптичного дозволу. Крім того, унікальним є використання лінзи Барлоу для отримання бесступенчатого (плавного) зуммирования зображення.

Класифікація:

· Тип: оптичний;

· Класифікація: біологічний;

· Призначення: професійний, навчальний.

Оптичні характеристики:

· Збільшення: від 40х до 1536х;

· Збільшення об'єктивів: 4х, 10х, 60х;

· Збільшення окуляра: 5х, 10х, 16х;

· Збільшення лінзи Барлоу: 1х - 1,6х (безступінчасте).

Конструктивні особливості:

· Насадка: монокулярная (оборот на 360 °, нахил на 45 °);

· Предметний столик: координатний з ноніусом і мікрометричної підстроюванням по обох осях;

· Фокусування: груба;

· Підсвічування: світлодіодна (проходить світлом) з регулюванням потужності;

· Акумулятор: вбудований в підставку мікроскопа.

Комплектація:

· Мікроскоп: металевий корпус;

· Об'єктиви: 3 шт .;

· Окуляр: 3 шт .;

· Лінза Барлоу: 1 шт .;

· Алюмінієвий кейс;

· Плечовий ремінь;

· захисний чохол;

· PC-мікроокуляр Bresser 5913500 (640х480) з програмним забезпеченням;

· Препарати: 5 шт .;

· Предметні скла: 5 шт .;

· Покривні скла: 10 шт .;

· Адаптер змінного струму.

Живлення:

· Електромережу змінного струму: 220 / 240V;

· Акумулятор (вбудований).

Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45 °, повертається на 360 °, дозволяючи спостерігати в будь-якому зручному положенні, а також працювати групі спостерігачів без переміщення мікроскопа.

Світлодіодна лампа забезпечує підсвічування препарату проходять світлом. Яскравість освітлення може змінюватися, відповідно з доданими таблицями, за допомогою фільтра з отворами різних діаметрів.

Додаткові можливості надає PC-мікроокуляр, що поставляється в комплекті з програмним забезпеченням. З їх допомогою можна спостерігати на моніторі персонального комп'ютера все, що відбувається під об'єктивом мікроскопа в реальному часі, а також можна створювати і редагувати фотографії і відеоролик з роздільною здатністю 480х640. Системні вимоги невисокі: Intel Pentium 166 МГц або еквівалентний і вище; 98SE / 2000 / ME / XP операційна системи Windows, 64 MB RAM, і 100 MB місця на жорсткому диску.

Основне живлення від побутової електромережі змінного струму. Крім того передбачено вмонтований акумулятор для використання мікроскопа в польових умовах. Для транспортування приладу і аксесуарів передбачений місткий алюмінієвий кейс з ремнем ременем. При стаціонарному використанні передбачений чохол для приховування мікроскопа від пилу.

Також для даної моделі доступний широкий перелік додаткових аксесуарів, пристроїв, джерел світла, окулярів і об'єктивів торгової марки Bresser. Але навіть укомплектовані зразки і аксесуари в поєднанні з сучасними цифровими технологіями і якісною мультипросвітленою оптикою зроблять дослідження не тільки максимально простими, але також і захоплюючими.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних мікроскопів будь-якої складності і призначень.

Виробник: Bresser (Німеччина).

Гарантія: 12 місяців.


Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536 купити за вигідною ціною 11 690 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Микроскопы таких торгових марок, як наприклад: Bresser в онлайн магазині Терра Спорт
Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Мікроскопи

Давно мрієте зайнятися спортом? Мікроскоп Bresser Erudit MO 20-1536 буде Вашим першим кроком. В « Мікроскопи » є все, що необхідно спортсмену. Мікроскопи здивує Вас своєю якістю. Мікроскоп зі смартфон-адаптером Bresser Biolux, зелений - 40x-1600x , Мікроскоп зі смартфон-адаптером Bresser Biolux, зелений - 40x-1600x і Мікроскоп зі смартфон-адаптером Bresser Biolux, зелений - 40x-1600x від знаменитих світових виробників 9788 Ви знайдете в нашому розділі Мікроскопи . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Мікроскопи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн