Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий

КОД ТОВАРУ: 134671
  • Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий
Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий
Тип: браслет виживання. Застосування: полювання, риболовля, спорт, туризм. Матеріал: поліестер. Розмір: 2х22 см. Особливості браслета: має компактний розмір; не обмежує руху кисті руки; має вигляд стильного аксесуара; широкий спектр застосування; виконаний з високоміцного паракорд; фіксатор (фастекс) карабіном, свистком.
Mountain Outdoor
КУПИТИ
ЦІНА:
110 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
XJ-006
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 є пристосуванням незамінні для туристів, спортсменів, мисливців і навіть рибалок. Пліток з надміцних ниток, з'єднаних в одну мотузку. В якості фіксатора використаний фастекс, завдяки якому браслет за лічені секунди перетворюється в довгий шнур. Застібка оснащена карабіном і свистком. Дана модель може використовуватися в якості буксирувального або вантажопідйомного троса, білизняний мотузки, каната для натягу тенту, джгута при кровотечах і багато чого іншого.

Особливості браслета:
- має компактний розмір;
- не обмежує руху кисті руки;
- має вигляд стильного аксесуара;
- широкий спектр застосування;
- виконаний з високоміцного паракорд;
- фіксатор (фастекс) карабіном, свистком.

Характеристики:
Тип: браслет виживання;
Застосування: полювання, риболовля, спорт, туризм;
Матеріал: поліестер;
Розмір: 2х22 см.

Виробник: Mountain Outdoor (Польща).
Mountain Outdoor - є виробником продукції, яка користується попитом у багатьох країнах. Висококласні товари для цінителів активного відпочинку і різних видів туризму, користуються популярністю завдяки відмінній якості, дизайну і довговічності, а головне зручності в застосуванні.

Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий вибрати за доступною вартості 110 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Разное для отдыха таких брендів, як наприклад: Mountain Outdoor в каталозі магазина Terrasport
Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно хотіли зайнятися спортом? Браслет виживання Mountain Outdoor XJ-006 синій / жовтий - це Ваш перший крок. В « Різне » є все, що знадобиться спортсмену. Різне здивує Вас своєю оригінальністю. Чохол для спального мішка Coghlan's , Чохол для спального мішка Coghlan's і Чохол для спального мішка Coghlan's від кращих світових виробників 3828 Ви можете знайти в нашій категорії Різне . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Різне . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн