Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx

КОД ТОВАРУ: 78762
  • Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx
  • Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx - Фото №2
Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx
Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx оснащені визнаної підошвою-танкеткою Walkmaxx. У цих черевиках ваша м'язова і серцево-судинна системи будуть працювати в оптимальному режимі. Оригінальна округла підошва цих черевиків сприяє виробленню такого кроку, при якому всі м'язи працюють більш активно, а хребет і суглоби не страждають від зайвих навантажень. Ходьба в цих черевиках по ефекту схожа з ходьбою по м'якому піску. Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx особливо підходять до одягу повсякденного стилю. Вони непомітні, зручні, надійні. У них ваші ноги будуть почувати себе комфортно. Особливості черевик: - забезпечують ортопедичний ефект; - інноваційна підошва; - легкі; - зручні; - внутрішня підкладка забезпечить ногам тепло; - сучасний дизайн; - надають позитивний ефект на здоров'я; - оснащені оригінальної закругленою підошвою Walkmaxx; - підошва сприяє правильному згинання стопи при ходьбі; - переносять навантаження при ходьбі з суглобів на м'язи. Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx - зручність, надійність, практичність! Характеристики: Колір: коричневий. Розміри: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42. Виробник: WalkMaxx (Німеччина).
WalkMaxx
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 299 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 173 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Жіноча
Основний колір
Коричневий
АРТИКУЛ
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx оснащені визнаної підошвою-танкеткою Walkmaxx. У цих черевиках ваша м'язова і серцево-судинна системи будуть працювати в оптимальному режимі. Оригінальна округла підошва цих черевиків сприяє виробленню такого кроку, при якому всі м'язи працюють більш активно, а хребет і суглоби не страждають від зайвих навантажень. Ходьба в цих черевиках по ефекту схожа з ходьбою по м'якому піску.


Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx особливо підходять до одягу повсякденного стилю. Вони непомітні, зручні, надійні. У них ваші ноги будуть почувати себе комфортно.

Особливості черевик:
- забезпечують ортопедичний ефект;
- інноваційна підошва;
- легкі;
- зручні;
- внутрішня підкладка забезпечить ногам тепло;
- сучасний дизайн;
- надають позитивний ефект на здоров'я;
- оснащені оригінальної закругленою підошвою Walkmaxx;
- підошва сприяє правильному згинання стопи при ходьбі;
- переносять навантаження при ходьбі з суглобів на м'язи.

Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx - зручність, надійність, практичність!

Характеристики:
Колір: коричневий.
Розміри: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42.


Виробник: WalkMaxx (Німеччина).


Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx підібрати і купити за реальною ціною 1 299 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивная обувь таких торгових марок, як наприклад: WalkMaxx в електронному магазині Terra Sport
Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне взуття

Давно хочете зайнятися фігурою? Черевики на танкетці жіночі, коричневі WalkMaxx допоможе почати легко. В « Спортивне взуття » є все, що Вам знадобиться. Спортивне взуття обрадує Вас своєю надійністю. Кросівки для фітнесу жіночі Rucanor Jane 26621 чорно-білі , Кросівки для фітнесу жіночі Rucanor Jane 26621 чорно-білі і Кросівки для фітнесу жіночі Rucanor Jane 26621 чорно-білі від кращих світових постачальників 3567 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивне взуття . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивне взуття . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн