Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм

КОД ТОВАРУ: 114990
  • Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм
Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм
Колір чорний. Товщина підошви:   5 мм. Матеріал: неопрен. Розмір: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. Особливості: Проклеєні шви. Антиковзаюча, жорстка підошва. DS Draining System - система канавок на підошві, для зручності зняття ласт. Широкий носок. Анатомічна форма черевиків.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
2 503 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 334 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
6, 8, 10, 12, 5, 7, 9, 11
Тип
Боти
АРТИКУЛ
412626
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боти Mares Flexa DS   - черевики для дайверів і мандрівників. Модель універсальна і володіє твердою підошвою, яка дозволяє контролювати руху ластами. Черевики не натирають ногу, мають анатомічну форму. На підошві, крім шиповану поверхні для зчеплення, розроблена DS Draining System - система канавок, через які проходить вода. З нею стає простіше зняти ласти після дайвінгу, вони не будуть прилипати до ботів. Модель низька висотою злегка вище щиколотки, має широкий носок і добре облягає ногу.

особливості:

·          Проклеєні шви;

·          Антиковзаюча, жорстка підошва;

·          DS Draining System - система канавок на підошві, для зручності зняття ласт;

·          Широкий носок;

·          Анатомічна форма черевиків.

Характеристики:

  Колір: Чорний;

  Т олщіна підошви:   5 мм;

  Матеріал: неопрен;

  Розмір: 5 (36/37), 6 (38), 7 (39/40), 8 (40/41), 9 (41/42), 10 (43), 11 (44/45), 12 (45 / 46).

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм купити за вигідною ціною 2 503 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Боты, носки для дайвинга таких виробників, як наприклад: Mares в магазині terrasport.ua
Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боти, шкарпетки для дайвінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Боти для дайвінгу Mares Flexa DS 5 мм буде Вашим першим кроком. В « Боти, шкарпетки для дайвінгу » є все, що необхідно спортсмену. Боти, шкарпетки для дайвінгу здивує Вас своєю якістю. Боты для дайвинга Mares Equator 2 мм - 7 , Боты для дайвинга Mares Equator 2 мм - 7 і Боты для дайвинга Mares Equator 2 мм - 7 від знаменитих світових виробників 6815 Ви знайдете в нашому розділі Боти, шкарпетки для дайвінгу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Боти, шкарпетки для дайвінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн