Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD)

КОД ТОВАРУ: 233145
  • Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD)
Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD)
Категорія: рукавички; Матеріал верху: штучна шкіра; Наповнювач: пінополіуретан; Колір червоний; Комплект поставки: пара.
Reyvel
  • Перчатки боксерские виниловые Reyvel - красные (BPRY001-RD)
  • Перчатки боксерские виниловые Reyvel - синие (BPRY001-BL)
  • Перчатки боксерские виниловые Reyvel - черные (BPRY001-BK)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
445 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
6 Oz, 8 Oz, 10 Oz, 12 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Штучна / синтетична шкіра (шкірзам)
АРТИКУЛ
BPRY001-RD
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD) підходять для використання, як професійними спортсменами, так і початківцями любителями даного виду спорту. Можуть використовуватися при щоденних тренуваннях. У боксерських рукавичках можна відпрацьовувати техніку ударів як на різних снарядах, лапах, так і тренувальних спарингах. Рукавички виготовлені зі штучної шкіри. На манжеті розташована липучка, завдяки їй рукавички можна легко самостійно фіксувати на своїй руці без сторонньої допомоги. Боксерські рукавички торгової марки Reyvel виробляються в типорозмірах від 6 до 20 унцій. 6 і 8 унцій, підходять для дітей у віці 10-12 років, а так само дівчатам. 10 і 12 унцій, це найпоширеніші розміри, вони підходять для спортсменів у вазі до 90 кілограм. 14 унцій і більш, розраховані на спортсменів понад 90 кілограм.


особливості:

  • для відпрацювання техніки ударів;
  • зносостійкі;
  • манжет на липучці;
  • підходять для щоденних тренувань.

Характеристики:
Категорія: рукавички;
Матеріал верху: штучна шкіра;
Наповнювач: пінополіуретан;
Колір: червоний;
Комплект поставки: пара.

Виробник: Reyvel (Україна).
Торгова марка Reyvel була зареєстрована в 1997 році в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві спортивного інвентарю для різних видів бойових мистецтв. Вся продукція виробляється виключно з матеріалів високої якості. У торговельній лінійці представлена велика кількість позицій, такі як, боксерські мішки, рукавички, лапи, шоломи, бинти, капи та багато інших. Продукція має схвалення Федерації Боксу України. Завдяки високій якості і демократичними цінами, продукція торгової марки Reyvel користується великим попитом, як на території України, так і ближньому зарубіжжі.


Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD) купити за вигідною ціною 445 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: Reyvel в інтернет-магазині Терраспорт
Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички боксерські вінілові Reyvel - червоні (BPRY001-RD) буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg , Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg і Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg від знаменитих світових виробників 772 Ви знайдете в нашому розділі Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн