Боксерський праску Leone

КОД ТОВАРУ: 128444
  • Боксерський праску Leone
Боксерський праску Leone
Матеріал: сталь; Про собенности: прибирає набряклості, гематоми, синці; необхідний при професійних заняттях спорту (в перервах між боями); охолоджується в льоду.
Leone
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 070 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 143 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
1581_500048
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боксерський праску Leone - призначений для зменшення набряків, гематом і охолодження областей з синцями. Може бути застосований в аматорському та професійному спорті. Необхідна річ для тренерів і секундантів.

 

особливості:

- прибирає набряклості, гематоми, синці;

- необхідний при професійних заняттях спортом (в перервах між боями);

- охолоджується в льоду.

 

Характеристики:

Матеріал: сталь.

 

Виробник:   Leone (Італія)

Компанія починала свій шлях з шкіряних виробів, з часом поступившись хобі свого творця, Лева Орландо, який захоплювався боксом. Незабаром, Leone   став беззмінним лідером на італійському ринку екіпіровки для боксу. Зараз же компанія займається спорядженням для багатьох видів спорту, експортуючи його по всьому світу, гарантуючи найвищу якість вже в 3-му поколінні.


Боксерський праску Leone купити по які завищеною вартістю 1 070 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для боевых искусств таких брендів, як наприклад: Leone в каталозі Терра Спорт
Боксерський праску Leone

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Боксерський праску Leone"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для бойових мистецтв

Давно планували зайнятися фігурою? Боксерський праску Leone буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для бойових мистецтв » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для бойових мистецтв здивує Вас своєю якістю. Утяжелитель для груші RDX gold , Утяжелитель для груші RDX gold і Утяжелитель для груші RDX gold від знаменитих світових виробників 87 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для бойових мистецтв . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для бойових мистецтв . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн