Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13

КОД ТОВАРУ: 105604
  • Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13
  • Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №2
  • Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №3
  • Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №4
Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13
Тип: для степ-фітнесу. Кількість рівнів: 3. Рівні висоти: 30, 41, 46 см. Максимальна вага: 150 кг. Сірий колір. Особливості: Хороша стійкість. Ергономічність конструкції. Легкість платформи. Тренування координації, балансу, витривалості. Верхнє покриття не ковзає. Три рівні висоти.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
2 320 грн
ЦІНА: 1 500 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 200 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
PFIBOX13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - аксесуар, який необхідний під час степ-фітнесу. Модель підходить для тренування витривалості, координації рухів   і розвитку тонусу м'язів. Особливо добре виконувати рухи під музику. Степ-платформа стійка, і має три рівні регуляції висоти. Чим вище платформа, тим вище складність тренування. Ніжки рами мають невеликий кут нахилу для забезпечення стійкості конструкції. Пліобокс ергономічно розміщується в спортзалі, його легко пересувати на інше місце.

особливості:

·          Хороша стійкість;

·          Ергономічність конструкції;

·          Легкість платформи;

·          Тренування координації, балансу, витривалості;

·          Верхнє покриття не ковзає;

·          Три рівні висоти.

Характеристики:

  Тип: для степ-фітнесу;

  Кількість рівнів: 3;

  Рівні висоти: 30, 41, 46 см;

  Максимальна вага: 150 кг;

  Колір: сірий.

.

Виробник: ProForm (США).

Фірма входить до складу корпорації, яка займається проблемами ваги. Компанія активно залучає вчених з Гарварду для вирішення проблеми ожиріння і допомагає ефективно скинути зайві кілограми. Вся продукція заснована і зроблена з урахуванням біомеханіки людини і фізіологічних здібностей, тому не варто переживати про безпеку продукції. Товари отримали сертифікати якості і дозволені в усьому світі. Вартість продукції повністю відповідає її довговічності і надійності.  




Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 купити по які завищеною вартістю 1 500 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Оборудование для Кроссфита таких брендів, як наприклад: ProForm в каталозі Терра Спорт
Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №2 Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №3 Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно планували зайнятися фігурою? Бокс Пліометріческіе ProForm з регульованою висотою PFIBOX13 буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » знайдеться все, що Вам знадобиться. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 , Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 і Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 від знаменитих світових виробників 4352 Ви зможете побачити в нашій категорії Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн