Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D

КОД ТОВАРУ: 18487
  • Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D
  • Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D - Фото №2
Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D
Модель 2012 года! Максимальна вага користувача: 120 кг. Система навантаження: магнітна. Вага маховика: 7 кг. Навантаження: 8 рівнів. Особливості велотренажера: сенсорні датчики вимірювання пульсу на рукоятках, посилена рама, вбудований режим змагання користувача з комп'ютером, графічне зображення гонки, вбудований режим Recovery - перевірка функціонального стану після тренування, транспортувальні ролики і компенсатори нерівності підлоги.
Body Sculpture
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
6 875 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 918 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
7
Рівні навантаження
8
АРТИКУЛ
BC-6750D
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Магнітний велотренажер Body Sculpture ВС-6750D - тренажер преміум-класу для домашнього використання, який відрізняється високою якістю виконання, надійністю, плавним ходом педалей. Дуже компактний і зручний.

Ефективний для зміцнення серцево-судинної системи і тренування м'язів.
Дана модель має 8 рівнів навантаження і ручне регулювання. Ви зможете самостійно змінювати рівень навантаження для своїх тренувань. Крім того, є 3 вбудовані ігрові програми (користувач змагається з комп'ютером).
Магнітна система навантаження робить роботу велотренажера безшумної. Маховик вагою 7 кг сприяє плавному ходу педалей.
Комп'ютер з великим дисплеєм дає можливість програмування параметрів тренування. Зручний комп'ютер з однією кнопкою вибору режиму. Вбудований режим змагання користувача з комп'ютером, графічне зображення гонки.
Вбудований режим Recovery - перевірка функціонального стану після тренування.
На вбудованому дисплеї Ви зможете бачити поточні показники тренування: швидкість, час, дистанцію, витрата калорій, пульс і т.д. За допомогою сенсорних датчиків вимірювання пульсу, розташованих на рукоятках, Ви завжди будете контролювати його зміни.
Велике сидіння класу люкс має регулювання по вертикалі і горизонталі, тому Ви зможете налаштовувати його положення індивідуально під себе і створювати комфортні умови тренування.
За допомогою транспортувальних роликів велотренажер легко переміщати самостійно. Компенсатори нерівності підлоги дозволяють надійно зафіксувати велотренажер дажа на неідеально рівній поверхні.

особливості:
- 8 рівнів навантаження;
- сенсорні датчики вимірювання пульсу на рукоятках;
- посилена рама;
- сидіння, регульоване по вертикалі і горизонталі;
- великі педалі з фіксуючими ременями;
- гіпоалергенні покриття елементів тренажера;
- в строєний режим змагання користувача з комп'ютером, графічне зображення гонки;
- вбудований режим Recovery - перевірка функціонального стану після тренування;
- транспортувальні ролики і компенсатори нерівності підлоги.

Велотренажер Body Sculpture ВС-6750D - ефективний домашній тренажер!

Функції комп'ютера:
- сканування параметрів;
- час тренування;
- швидкість;
- дистанція;
-   калорії;
-   частота пульсу;
- температура;
- годинник;
- до алендарь;
- режими Recovery, Гонки.

Характеристики:
Магнітна система навантаження.
Вага маховика: 7 кг.

  Максимальна вага користувача: 120 кг.
Розмір велотренажера: 101х 51х 134 см.
Вага тренажера: 24,5 кг.

Гарантія: 12 місяців.

Товар сертифікований!

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: Body Sculpture (Англія, зроблено в Тайвані).
Фірма Body Sculpture була створена в Тайвані в 1965 році компанією Bellow Equipment Co. Істотна зміна бренду почалася в 1990 році, коли він був придбаний Solex Industries. Протягом минулої декади Body Sculpture швидко виросла і стала міжнародним брендом під керівництвом Лейн С. Янга. У 1990 році Body Sculpture увійшла в концерн Solex Industries Inc і стала всесвітньо відомим брендом, завдяки своїй високій надійності і доступними цінами. Під торговою маркою Body Sculpture на міжнародному рівні йде просування фітнес-обладнання та аксесуарів, а також продуктів для здоров'я. Основний профіль Body Sculpture - тренажери всіх видів: бігові доріжки, велотренажери та ергометри, домашні силові станції, степпери і інші.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D купити за вигідною ціною 6 875 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: Body Sculpture в онлайн магазині Терра Спорт
Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D"

Коментар: Девочки...сколько радости :) Велотренажер - он у меня единственный и незаменимый для моей попы и моих ног. Я очень давно хотела приобрести себе велотренажер, но у нас не было "лишних" денег, что бы его купить. В том году мне мой муж сделал бесценный, для меня, подарок на день рождения – ТРЕНАЖЕР - о каком я мечтала…:) Я не любитель напрягаться и заниматься спортом, хотя это очень нужно для нас ( хотя бы приседать и пресс качать) но на нем я частенько, регулярно потею, включаю видео ( кино, мультфильмы и т. п.) и за сажусь за руль, кручу педали, не менее 20 минут - слезаю с него мокрая вся, но довольная!!! 8)
06 Ноября 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Давно мечтал о велотренажере дома и вот решился на покупку! Выбрал именно эту модель не случайно: уж очень понравился дизайн, разнообразие функций и все это за небольшие деньги (отличное соотношение цена-качество).
А встроенные режимы соревнований с компьютером привносят дополнительный интерес к занятиям!
Вобщем остался очень доволен покупкой, всем советую!
31 Октября 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Ирина
Девочки...сколько радости :) Велотренажер - он у меня единственный и незаменимый для моей попы и моих ног. Я очень давно хотела приобрести себе велотренажер, но у нас не было "лишних" денег, что бы его купить. В том году мне мой муж сделал бесценный, для меня, подарок на день рождения – ТРЕНАЖЕР - о каком я мечтала…:) Я не любитель напрягаться и заниматься спортом, хотя это очень нужно для нас ( хотя бы приседать и пресс качать) но на нем я частенько, регулярно потею, включаю видео ( кино, мультфильмы и т. п.) и за сажусь за руль, кручу педали, не менее 20 минут - слезаю с него мокрая вся, но довольная!!! 8)
06 Ноября 2012
Вячеслав
Давно мечтал о велотренажере дома и вот решился на покупку! Выбрал именно эту модель не случайно: уж очень понравился дизайн, разнообразие функций и все это за небольшие деньги (отличное соотношение цена-качество).
А встроенные режимы соревнований с компьютером привносят дополнительный интерес к занятиям!
Вобщем остался очень доволен покупкой, всем советую!
31 Октября 2012
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер магнітний Body Sculpture ВС-6750D буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 , Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 і Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн