Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03)

КОД ТОВАРУ: 274665
  • Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03)
  • Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03) - Фото №2
Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03)
Біцепс-машина Master-Sport Biceps Curl BMM 03 з серії професійних грузоблочних тренажерів BioMotion використовується для тренування біцепсів. Конструкція виробу містить плоского овального сталевого профілю. Захист вантажоблоку виконана з листового металу. Стек забезпечений селектором з магнітом для вибору бажаної навантаження з кроком 5 кг. Елементи оббивки відповідають анатомічним формам тіла, що сприяє комфорту і безпеки використання устаткування. Пневматична регулювання сидіння (7 положень) і ергономічна рукоятка забезпечують надзвичайно легку і точну настройку пристрою. Додатковою перевагою є унікальна система перенесення навантаження BSS, яка захищає від травм, викликаних перевантаженням м'язів, а також підвищує ефективність вправ до 30%. E-TrainerПерсональний тренер для кожного члена фітнес клубу. Тренажер оснащується комп'ютером (опціонально), що дозволяє створювати індивідуальні тренування, контролювати їх ефективність, а також позбавляє від необхідності занять з інструктором. Biomechanic Support SystemУнікальная система перенесення навантаження, розроблена у співпраці з Інститутом біомеханіки Академії фізичного виховання в Варшаві. BSS захищає від травм, викликаних перевантаженням м'язів, і забезпечує збільшення ефективності тренування до 30%. Все це було досягнуто застосуванням спеціально розроблених ексцентриків, що викликають зміну моменту застосування зусилля в залежності від кута положення зігнутою в суглобі руки або ноги. FitSeat Елементи оббивки були підібрані відповідно до анатомічної фігурою людини, щоб забезпечити комфорт і безпеку використання тренажера.
Master-Sport
КУПИТИ
ЦІНА:
77 059 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10287 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для рук
АРТИКУЛ
BMM 03
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Біцепс-машина Master-Sport Biceps Curl BMM 03 з серії професійних грузоблочних тренажерів BioMotion використовується для тренування біцепсів. Конструкція виробу містить плоского овального сталевого профілю. Захист вантажоблоку виконана з листового металу. Стек забезпечений селектором з магнітом для вибору бажаної навантаження з кроком 5 кг. Елементи оббивки відповідають анатомічним формам тіла, що сприяє комфорту і безпеки використання устаткування. Пневматична регулювання сидіння (7 положень) і ергономічна рукоятка забезпечують надзвичайно легку і точну настройку пристрою. Додатковою перевагою є унікальна система перенесення навантаження BSS, яка захищає від травм, викликаних перевантаженням м'язів, а також підвищує ефективність вправ до 30%. E-Trainer персональний тренер для кожного члена фітнес клубу. Тренажер оснащується комп'ютером (опціонально), що дозволяє створювати індивідуальні тренування, контролювати їх ефективність, а також позбавляє від необхідності занять з інструктором. Biomechanic Support System унікальна система перенесення навантаження, розроблена у співпраці з Інститутом біомеханіки Академії фізичного виховання в Варшаві. BSS захищає від травм, викликаних перевантаженням м'язів, і забезпечує збільшення ефективності тренування до 30%. Все це було досягнуто застосуванням спеціально розроблених ексцентриків, що викликають зміну моменту застосування зусилля в залежності від кута положення зігнутою в суглобі руки або ноги. FitSeat елементи оббивки були підібрані відповідно до анатомічної фігурою людини, щоб забезпечити комфорт і безпеку використання тренажера.

Виробник: Master-Sport


Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03) купити за вигідною ціною 77 059 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Master-Sport в інтернет-магазині Терраспорт
Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03) Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Біцепс-машина Master-Sport (BMM 03) буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Фітнес станція Finnlo Maximum M4 , Фітнес станція Finnlo Maximum M4 і Фітнес станція Finnlo Maximum M4 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн