Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см)

КОД ТОВАРУ: 76130
  • Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см)
Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см)
Біта бейсбольна С-тисяча вісімсот шістьдесят-чотири BAT - призначена для гри в бейсбол. Біта має звужену циліндричну форму з тонкою ручкою і товстої ударною частиною, якою відбивається м'яч.
Chuangxin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
273 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 36 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
81 см
Тип
Біти
АРТИКУЛ
C-1864
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Біта бейсбольна С-тисяча вісімсот шістьдесят-чотири BAT - призначена для гри в бейсбол. Біта має звужену циліндричну форму з тонкою ручкою і товстої ударною частиною, якою відбивається м'яч.
 

Закруглена, порожниста алюмінієва біта. Алюмінієві біти Дозволені в професійних лігах, але часто використовуються в аматорських лігах.

Харатеристики:

Матеріал: алюміній (CU 31), міцна сталева конструкція;

Загальна довжина: 81 см;

Виробник: Китай.


Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см) купити за вигідною ціною 273 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Товары для бейсбола таких виробників, як наприклад: Chuangxin в магазині terrasport.ua
Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см)"

Переваги: Крепкий алюминий, легкая, прочная.
Недоліки: Не обнаружил.
Коментар: Оч. хорошая бита. Несмотря на большой размер, довольно легкая. Качество металла не проверял, ибо бралась в виде подарка. Но пару раз в руках на излом крепко сжал - почти не гнется.
28 Декабря 2016
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Юрий
Оч. хорошая бита. Несмотря на большой размер, довольно легкая. Качество металла не проверял, ибо бралась в виде подарка. Но пару раз в руках на излом крепко сжал - почти не гнется.
28 Декабря 2016
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для бейсболу

Давно мрієте зайнятися спортом? Біта бейсбольна С-1864 BAT (81 см) буде Вашим першим кроком. В « Товари для бейсболу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для бейсболу здивує Вас своєю якістю. Біта бейсбольна SNS синя, 63 см , Біта бейсбольна SNS синя, 63 см і Біта бейсбольна SNS синя, 63 см від знаменитих світових виробників 160 Ви знайдете в нашому розділі Товари для бейсболу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Товари для бейсболу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн