Біотуалет Porta Potti Excellence

КОД ТОВАРУ: 113765
  • Біотуалет Porta Potti Excellence
Біотуалет Porta Potti Excellence
Тип пристрою: санітарно-гігієнічний. Система змиву: ручна помпа. Вага: 5,5 кг. Обсяг нижньої ємності для відходів: 21 л. Обсяг ємності для води: 15 л. Максимальне навантаження: 120 кг. Колір білий. Габарити: 448 х 388 х 450 мм, висота сидіння - 443 мм. Додатково: відділення для туалетного паперу. Особливості: модернізована система зливу відходів, що виключає розбризкування, місткі контейнери, обидві частини біотуалету легко від'єднуються друг від друга.
Thetford
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
6 713 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 896 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Обсяг бака для води
10 - 15 літрів
Обсяг бака для відходів
більше 20 літрів
Вага
більше 5 кг
АРТИКУЛ
8710315001167
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Біотуалет Porta Potti Excellence білий - нова модель підвищеної комфортності. Висота сидіння оптимальна, така ж, як у звичайного унітазу. Даний біотуалет оснащений індикаторами: наповнення контейнера з відходами та спустошення контейнера з чистою водою. При наявності даних індикаторів неможливо пропустити момент, коли потрібно долити чистої води і спорожнити контейнер з відходами. На корпусі присутній відділення для зберігання рулону туалетного паперу, що закривається кришкою.

Продуманий до деталей дизайн, економічність і практичність даної моделі незаперечні. У верхній частині біотуалету знаходиться резервуар з чистою водою місткістю 15 літрів. А в нижній - контейнер для відходів - 21 літрів. Автономне санітарно-гігієнічний пристрій має велику практичну значимість. Вельми слугуватиме літнім і хворіють людям і полегшить життя відповідальним за них. Модель оснащена зручною механічною системою зливу. Ергономічна обтічна форма буде прийнятна в різних умовах. Даний біотуалет має значну місткістю. Якщо їм буде користуватися одна людина, звільняти контейнер з відходами можна в середньому раз в чотири-п'ять днів.

особливості:

  • модернізована система зливу відходів, що виключає розбризкування;
  • місткі контейнери;
  • відділення для рулону туалетного паперу;
  • обидві частини біотуалету легко від'єднуються друг від друга.

Біотуалет Porta Potti Excellence білий - переносний комфорт в дії!

Характеристики:
Тип пристрою: санітарно-гігієнічний;
Система змиву: ручна помпа;
Вага: 5,5 кг;
Обсяг нижньої ємності для відходів: 21 л;
Обсяг ємності для води: 15 л;
Максимальне навантаження: 120 кг;
Колір: білий;
Габарити: 448 х 388 х 450 мм, висота сидіння - 443 мм;
Додатково: відділення для туалетного паперу.

Виробник: Thetford (Голландія).
Thetford - компанія з виробництва автономних технічних систем для створення комфорту на природі. Бренд займає провідне місце в цій ніші на світовому ринку. Багато років Thetford радує своїх шанувальників новинками. Фірма прагне підтримувати стовідсоткову якість своєї продукції.


Біотуалет Porta Potti Excellence купити за вигідною ціною 6 713 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Биотуалеты таких торгових марок, як наприклад: Thetford в інтернет-магазині Терраспорт
Біотуалет Porta Potti Excellence

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Біотуалет Porta Potti Excellence"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Біотуалети

Давно мрієте зайнятися спортом? Біотуалет Porta Potti Excellence буде Вашим першим кроком. В « Біотуалети » є все, що необхідно спортсмену. Біотуалети здивує Вас своєю якістю. Біотуалет Porta Potti Excellence , Біотуалет Porta Potti Excellence і Біотуалет Porta Potti Excellence від знаменитих світових виробників 2867 Ви знайдете в нашому розділі Біотуалети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Біотуалети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн