Біотуалет Campa Potti Qube XG

КОД ТОВАРУ: 113763
  • Біотуалет Campa Potti Qube XG
Біотуалет Campa Potti Qube XG
Тип пристрою: санітарно-гігієнічний. Система змиву: ручна помпа. Вага: 3,9 кг. Обсяг нижньої ємності для відходів: 21 л. Обсяг ємності для води: 15 л. Максимальне навантаження: 120 кг. Колір білий. Габарити: 330 х 383 х 427 мм, висота сидіння - 408 мм. Особливості: модернізована система зливу відходів, компактний за розміром, невеликий за вагою, місткі об'єми обох контейнерів.
Thetford
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 424 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 324 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Обсяг бака для води
10 - 15 літрів
Обсяг бака для відходів
більше 20 літрів
Вага
3 - 4 кг
АРТИКУЛ
8710315001051
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Біотуалет Campa Potti Qube XG сірий - одна з користуються попитом моделей. Продуманий дизайн і практичність даного біотуалету незаперечні. Біотуалет складається з двох контейнерів, з'єднаних разом. У верхній частині знаходиться контейнер з чистою водою місткістю 15 літрів. А в нижній - контейнер для відходів - 21 літрів. Портативний санітарно-гігієнічний пристрій має невелику вагу і розмір. Вельми слугуватиме літнім і хворіють людям і дуже полегшить життя доглядають за ними. Модель оснащена зручною механічною системою зливу. Ергономічна обтічна форма буде прийнятна в різних умовах. Біотуалет буде стояти в кімнаті і нагадувати пластикову тумбу. Даний біотуалет має значну місткістю. Якщо їм буде користуватися одна людина, звільняти контейнер з відходами можна раз в три-чотири дні.

особливості:

  • модернізована система зливу відходів;
  • місткі об'єми обох контейнерів;
  • компактний за розміром, невеликий за вагою;
  • зручна ручка на контейнері з відходами;
  • поліпшені умови для транспортування.

Біотуалет Campa Potti Qube XG сірий - відчуття комфорту завжди при тобі!

Характеристики:
Тип пристрою: санітарно-гігієнічний;
Система змиву: ручна помпа;
Вага: 3,9 кг;
Обсяг нижньої ємності для відходів: 21 л;
Обсяг ємності для води: 15 л;
Максимальне навантаження: 120 кг;
Колір: білий;
Габарити: 414 x 383 x 427 мм, висота сидіння - 408 мм.

Виробник: Thetford (Голландія).
Thetford - компанія з виробництва мобільних технічних систем для комфортного відпочинку на природі. Займає провідне становище в цій ніші на світовому ринку. Уже понад сорок років Thetford продовжує радувати своїх шанувальників новинками.


Біотуалет Campa Potti Qube XG купити по реально виправданою вартості 2 424 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Биотуалеты таких брендів, як наприклад: Thetford в інтернет каталозі Терраспорт
Біотуалет Campa Potti Qube XG

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Біотуалет Campa Potti Qube XG"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Біотуалети

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Біотуалет Campa Potti Qube XG допоможе досягти мети. В « Біотуалети » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Біотуалети порадує Вас високою якістю. Біотуалет Thetford Campa Potti XG (8710315024609) , Біотуалет Thetford Campa Potti XG (8710315024609) і Біотуалет Thetford Campa Potti XG (8710315024609) від кращих світових брендів 2867 Ви побачите в нашій категорії Біотуалети . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Біотуалети . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн