Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м

КОД ТОВАРУ: 243226
  • Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м
  • Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м - Фото №2
Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м
Тип: бинти для рук; Матеріал: бавовна; Довжина: 2,5 м; Ширина: 5 см; Кріплення: застібка-липучка; Колір червоний; Габарити упаковки: 12x5x5 см; Гарантія: 14 днів; Виробник: PowerPlay (Польща).
PowerPlay
КУПИТИ
201 грн
ЦІНА: 152 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 20 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип захисту для рук
Бинти
АРТИКУЛ
PP_3046_2.5m_Red
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м створений для кращого захисту і профілактики травм під час занять спортом. Натуральна бавовна, з якого виготовлений бинт, досить міцний і одночасно м'який, тому не подразнює шкіру. А хороша еластичність і довжина дозволяє зробити повну обмотку зап'ястя. Модель оснащена застібкою-липучкою, завдяки якій створюється надійна фіксація суглобів. Бинт для боксу простий у використанні і є необхідним аксесуаром в аптечці будь-якого спортсмена. Він подарує максимальний комфорт і відчуття захищеності.


особливості:

  • дихаючий і елестічний матеріал;
  • зручна застібка-липучка;
  • добре допомагає пом'якшити удар;
  • захищає від травм.


Характеристики:
Тип:
бинти для рук;
Матеріал: бавовна;
Довжина: 2,5 м;
Ширина: 5 см;
Кріплення: застібка-липучка;
Колір: червоний;
Габарити упаковки: 12x5x5 см;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: PowerPlay (Польща).
PowerPlay - широко відомий бренд по виробництву спортивного атрибутики та екіпіровки не тільки в Європейських просторах, але і у всьому світі. Спортивне спорядження польської компанії відрізняється не тільки високою якістю і великою різноманітністю товарів, а й стильним дизайном, відповідним на будь-який смак.
Асортимент торгової марки включає в себе рукавички для боксу та фітнесу, захист для боксу та єдиноборств, велосипедні рукавички, атлетичні пояси, обмотки і захист для зап'ястя.


Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м купити за вигідною ціною 152 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Защита на руки для единоборств таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в електронному каталозі Терраспорт
Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист на руки для єдиноборств

Давно мрієте зайнятися спортом? Бинт боксерський PowerPlay 3046 - червоний, 2,5 м буде Вашим першим кроком. В « Захист на руки для єдиноборств » є все, що необхідно спортсмену. Захист на руки для єдиноборств здивує Вас своєю якістю. Бинт боксерський Bad Boy MA-5464-3 (Р) рожевий, 3 м , Бинт боксерський Bad Boy MA-5464-3 (Р) рожевий, 3 м і Бинт боксерський Bad Boy MA-5464-3 (Р) рожевий, 3 м від знаменитих світових виробників 770 Ви знайдете в нашому розділі Захист на руки для єдиноборств . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист на руки для єдиноборств . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн