Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447)

КОД ТОВАРУ: 243057
  • Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447)
Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447)
Тип: бинти для колін; Матеріал: бавовна, еластан; Довжина: 2 м; Ширина: 7,5 см; Колір чорний; Габарити упаковки: 10x17x10 см; Гарантія: 14 днів; Виробник: PowerPlay (Польща).
PowerPlay
КУПИТИ
751 грн
ЦІНА: 626 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Бинти
АРТИКУЛ
PP_2509_Black/Red
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447) є необхідним захистом для профілактики травм під час занять активним спортом. Бинт виготовлений з натуральної бавовни і еластану, які гарантують необхідну підтримку для коліна. Він має відміну від звичайного медичного бинта підвищеною жорсткістю, що дозволяє вберегти зв'язки від перенапруги під час підйому важких предметів. Комплект складається з двох бинтів, оформлених червоними смугами і логотипом торговельної марки PowerPlay. Ці бинти ідеально підходять при заняттях пауерліфтингом.

особливості:

  • забезпечує стиснення коліна;
  • універсальний розмір;
  • добре допомагає пом'якшити удар;
  • захищає від травм.

Характеристики:
Тип: бинти для колін;
Матеріал: бавовна, еластан;
Довжина: 2 м;
Ширина: 7,5 см;
Колір: чорний;
Габарити упаковки: 10x17x10 см;
Гарантія: 14 днів.

Виробник: PowerPlay (Польща).
PowerPlay - широко відомий бренд по виробництву спортивного атрибутики та екіпіровки не тільки в Європейських просторах, але і у всьому світі. Спортивне спорядження польської компанії відрізняється не тільки високою якістю і великою різноманітністю товарів, а й стильним дизайном, відповідним на будь-який смак. Асортимент торгової марки включає в себе рукавички для боксу та фітнесу, захист для боксу та єдиноборств, велосипедні рукавички, атлетичні пояси, обмотки і захист для зап'ястя.


Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447) купити за вигідною ціною 626 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн магазині Терра Спорт
Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Бинт для колін PowerPlay 2509 (pp1447) буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт , Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт і Бинти для жиму кистьові Power System Elastic Wrist Support 2 шт від знаменитих світових виробників 846 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн