Бінокль Bresser Hunter - 10x50

КОД ТОВАРУ: 397245
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №2
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №3
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №4
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №5
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №6
  • Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №7
Бінокль Bresser Hunter - 10x50
Біноклі цієї серії, при високих оптико-технічних характеристиках і помірній ціні, є найбільш універсальними в застосуванні. Мультипросвітлена оптика в поєднанні з великим діаметром лінз передає чітке і світле зображення по всьому полю зору, яке в даній моделі становить 119 м. Оптичні характеристики: · Збільшення: 10Х · Діаметр об'єктива, мм: 50 · Розмір вихідної зіниці, мм: 5 · Фактор сутінків: 22,4 · Світлосила: 25 · Мінімальна відстань фокусування, м: 5 · Поле зору, м / 1000 м: 119 · Регулювання міжосьової відстані: Є · Корекція діоптрій: +5 / -5 Конструктивні особливості: · Оптична конструкція: призма Porro · Лінзи: з повним покриттям (Fully coated) · Призми: BK7 з повним покриттям (Fully coated) · Фокусування: центральним колесом і кільцем на окулярі · Корпус: прогумований · Складаються Наочники типу Fold Down · Можливість кріплення штатива Комплектація: · Бінокль · Захисні кришки окулярів і об'єктива · М'який кейс для транспортування · Ремінь · Серветка для чищення лінз Габаритні розміри: · Вага, кг: 0,82 · Розмір, мм: 192 x 165 x 60 Німецькі біноклі Bresser надають високу якість оптики в поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, застосовувані при виготовленні цих приладів, є унікальними і захищені патентами. Біноклі серії HUNTER - прилади широкого цільового призначення. Володіючи гідними оптичними якостями, вони також доступні за ціною. Даная серія біноклів зручна як для прогулянкових спостережень, турпоходів, виїздів на полювання, так і для спостережень за живою природою і за спортивними змаганнями. Бінокль BRESSER HUNTER 10x50 має прогумований, ударостійким корпус. Спеціальне стійке до стирання, антибликовое, повне просвітлення лінз блакитного відтінку захищає від подряпин і сприяє максимальному проникненню світла (не менше 75%), а призми, зроблені зі скла BK7, дозволять отримати більш якісну і контрастну картинку на окулярі. Різкість зображення регулюється центральним колесом, крім того передбачена можливість корекції діоптрія за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Також можливо відрегулювати міжосьова відстані для максимально комфортного спостереження. При схожих оптичних характеристиках поле зору цього бінокля перевершує аналогічні моделі інших виробників і при цьому збережені компактні розміри і невелику вагу. Є гніздо для кріплення штатива, хоча при даному збільшенні можливо комфортне використання бінокля і без нього. Кришки для окулярів і об'єктива, м'який кейс і ремінь дозволять захистити бінокль від зовнішніх ушкоджень при транспортуванні. Виробник: Bresser (Німеччина) Гарантія: 2 роки
Bresser
КУПИТИ
ЦІНА:
2 399 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 320 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Бінокль
Збільшення
10х і більше
АРТИКУЛ
SN908575
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Біноклі цієї серії, при високих оптико-технічних характеристиках і помірній ціні, є найбільш універсальними в застосуванні. Мультипросвітлена оптика в поєднанні з великим діаметром лінз передає чітке і світле зображення по всьому полю зору, яке в даній моделі становить 119 м.
Німецькі біноклі Bresser надають високу якість оптики в поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, застосовувані при виготовленні цих приладів, є унікальними і захищені патентами.

Біноклі серії HUNTER - прилади широкого цільового призначення. Володіючи гідними оптичними якостями, вони також доступні за ціною. Даная серія біноклів зручна як для прогулянкових спостережень, турпоходів, виїздів на полювання, так і для спостережень за живою природою і за спортивними змаганнями.

Бінокль BRESSER HUNTER 10x50 має прогумований, ударостійким корпус. Спеціальне стійке до стирання, антибликовое, повне просвітлення лінз блакитного відтінку захищає від подряпин і сприяє максимальному проникненню світла (не менше 75%), а призми, зроблені зі скла BK7, дозволять отримати більш якісну і контрастну картинку на окулярі. Різкість зображення регулюється центральним колесом, крім того передбачена можливість корекції діоптрія за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Також можливо відрегулювати міжосьова відстані для максимально комфортного спостереження. При схожих оптичних характеристиках поле зору цього бінокля перевершує аналогічні моделі інших виробників і при цьому збережені компактні розміри і невелику вагу.

Є гніздо для кріплення штатива, хоча при даному збільшенні можливо комфортне використання бінокля і без нього. Кришки для окулярів і об'єктива, м'який кейс і ремінь дозволять захистити бінокль від зовнішніх ушкоджень при транспортуванні.


Оптичні характеристики:

· Збільшення: 10Х

· Діаметр об'єктива, мм: 50

· Розмір вихідної зіниці, мм: 5

· Фактор сутінків: 22,4

· Світлосила: 25

· Мінімальна відстань фокусування, м: 5

· Поле зору, м / 1000 м: 119

· Регулювання міжосьової відстані: Є

· Корекція діоптрій: +5 / -5

Конструктивні особливості:

· Оптична конструкція: призма Porro

· Лінзи: з повним покриттям (Fully coated)

· Призми: BK7 з повним покриттям (Fully coated)

· Фокусування: центральним колесом і кільцем на окулярі

· Корпус: прогумований

· Складаються Наочники типу Fold Down

· Можливість кріплення штатива

Комплектація:

· Бінокль

· Захисні кришки окулярів і об'єктива

· М'який кейс для транспортування

· Ремінь

· Серветка для чищення лінз

Габаритні розміри:

· Вага, кг: 0,82

· Розмір, мм: 192 x 165 x 60

Виробник: Bresser (Німеччина)

Гарантія: 2 роки

  • Особливості Призми: BK7 з повним покриттям (Fully coated)
  • колір Чорний
  • Світлосила 25
  • Фактор сутінків 22,4

Бінокль Bresser Hunter - 10x50 купити за вигідною ціною 2 399 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Бинокли таких торгових марок, як наприклад: Bresser в інтернет-магазині Терраспорт
Бінокль Bresser Hunter - 10x50 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №2 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №3 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №4 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №5 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №6 Бінокль Bresser Hunter - 10x50 - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бінокль Bresser Hunter - 10x50"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Біноклі

Давно мрієте зайнятися спортом? Бінокль Bresser Hunter - 10x50 буде Вашим першим кроком. В « Біноклі » є все, що необхідно спортсмену. Біноклі здивує Вас своєю якістю. Бінокль Kowa SV 10x25 WP (SN921654) , Бінокль Kowa SV 10x25 WP (SN921654) і Бінокль Kowa SV 10x25 WP (SN921654) від знаменитих світових виробників 9785 Ви знайдете в нашому розділі Біноклі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Біноклі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн