Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20)

КОД ТОВАРУ: 538954
  • Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20)
Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20)
BCAA INSTANT EXTRIFIT® - це єдиний дійсно чистий швидкорозчинний BCAA без будь-яких інших добавок! BCAA INSTANT EXTRIFIT® містять виключно BCAA BCAA INSTANT від Extrifit повністю розчиняються, напій готовий протягом декількох секунд, ви можете вжити його в будь-якому місці протягом дня, почавши пити перед тренуванням, продовжити під час неї, тобто так, як Вам треба. Наш BCAA INSTANT відповідає за всіма параметрами побажанням навіть найбільш вимогливих спортсменів! Зверніть увагу, єдина мірка на 6,5 г містить BCAA INSTANT EXTRIFIT® цілих 5г чистих BCAA єдина швидкорозчинна BCAA, яка містить виключно BCAA (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін) ніяких додаткових дешевих і непотрібних речовин, які б збільшували обсяг продукту і знижували його якість 9 відмінних варіантів смаку! НУЛЬ цукру, НУЛЬ жиру! підходить навіть при суворій дієті призначений для зростання чистої м'язової маси + захищає м'язи від катаболізму практично вся мірка містить тільки BCAA! не обтяжує шлунок відмінна засвоюваність, негайно доступні для м'язів напій має червоний і жовтий колір виключно завдяки натуральній буряках і натурального бета-каротину напій розчиняється протягом декількох секунд правильне співвідношення BCAA 2:1:1 таке ж, як співвідношення BCAA в м'язах людини (фізіологічне співвідношення) напій можна пити перед тренуванням, під час тренування, після тренування і в період без занять спортом! Беручи BCAA Instant під час інтенсивних тренувань або редукційної дієти, Ви можете запобігти «спалювання» м'язової маси, захистити її від катаболізму – для такого ефекту слід приймати BCAA до тренування або в її ході. Для збільшення м'язової маси приймайте ВСАА до, під час і після тренування. Щоб підтримати відновлення приймайте після тренування, або можете почати вживання вже на початку другої половини тренування.
Extrifit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
34 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
100-66-4908162-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

BCAA INSTANT EXTRIFIT® - це єдиний дійсно чистий швидкорозчинний BCAA без будь-яких інших добавок! BCAA INSTANT EXTRIFIT® містять виключно BCAA

BCAA INSTANT від Extrifit повністю розчиняються, напій готовий протягом декількох секунд, ви можете вжити його в будь-якому місці протягом дня, почавши пити перед тренуванням, продовжити під час неї, тобто так, як Вам треба. Наш BCAA INSTANT відповідає за всіма параметрами побажанням навіть найбільш вимогливих спортсменів!

Зверніть увагу, єдина мірка на 6,5 г містить BCAA INSTANT EXTRIFIT® цілих 5г чистих BCAA

єдина швидкорозчинна BCAA, яка містить виключно BCAA (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін)
ніяких додаткових дешевих і непотрібних речовин, які б збільшували обсяг продукту і знижували його якість
9 відмінних варіантів смаку!
НУЛЬ цукру, НУЛЬ жиру!
підходить навіть при суворій дієті
призначений для зростання чистої м'язової маси + захищає м'язи від катаболізму
практично вся мірка містить тільки BCAA!
не обтяжує шлунок
відмінна засвоюваність, негайно доступні для м'язів
напій має червоний і жовтий колір виключно завдяки натуральній буряках і натурального бета-каротину
напій розчиняється протягом декількох секунд
правильне співвідношення BCAA 2:1:1 таке ж, як співвідношення BCAA в м'язах людини (фізіологічне співвідношення)
напій можна пити перед тренуванням, під час тренування, після тренування і в період без занять спортом!
Беручи BCAA Instant під час інтенсивних тренувань або редукційної дієти, Ви можете запобігти «спалювання» м'язової маси, захистити її від катаболізму – для такого ефекту слід приймати BCAA до тренування або в її ході. Для збільшення м'язової маси приймайте ВСАА до, під час і після тренування. Щоб підтримати відновлення приймайте після тренування, або можете почати вживання вже на початку другої половини тренування.


Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20) купити по які завищеною вартістю 34 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аминокислоты таких брендів, як наприклад: Extrifit в каталозі Терра Спорт
Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно планували зайнятися фігурою? Амінокислоти Extrifit BCAA Instant, 6.5g Raspberry (100-66-4908162-20) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня , Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня і Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня від знаменитих світових виробників 491 Ви зможете побачити в нашій категорії Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн