Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260

КОД ТОВАРУ: 85317
  • Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260
Батут надувний дитячий
Особливості батута: надувний, для дітей 2-6 років, навчає навичкам елементарних фізичних навантажень, яскравий, міцний, зроблений у вигляді манежу, чотири надувні башточки, безпечний, місткий, ремкомплект, зроблений з екологічно чистого матеріалу. Матеріал: силікон (ПВХ). Вік дитини: 2-6 років. Максимальне навантаження: 54 кг. Розмір: 1,74х1,74х1,12 м. Вага: 8,9 кг. Колір: синій, жовтий, червоний.
Intex
КУПИТИ
ЦІНА:
2 993 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 400 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Батут
Тип
Різне
АРТИКУЛ
48260
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260 зроблений у вигляді квадратного манежу для маленьких дітей віком 2-6 років. Він має у своєму розпорядженні чотирма надувними башточками, сітчастої імітацією вікон, комфортним рифленим підлогою і забезпечує дійсно безпечні умови для дитячих ігор. Цей дуже зручний і симпатичний батут неодмінно сподобається вашій дитині і дасть йому можливість в ігровій веселій формі ознайомитися з самими елементарними фізичними вправами - стрибками. Як добре відомо, регулярні стрибки на батуті розвивають вестибулярний апарат, тренують координацію рухів, наповнюють силою і тонусом різні групи м'язів.
Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260 зроблений з міцного силікону, що забезпечує йому хороший термін служби. Виробник батута - Intex, відомий у багатьох країнах чудовою якістю своїх товарів і їх відповідністю екологічним нормам, прийнятим в усьому світі. Матеріал: силікон (ПВХ). Вік дитини: 2-6 років. Максимальне навантаження: 54 кг. Розмір: 1,74х1,74х1,12 м. Вага: 8,9 кг. Колір: синій, жовтий, червоний.

особливості:
- надувний;
- для дітей 2-6 років;
- яскравий;
- міцний;
- зроблений у вигляді квадратного манежу;
- стилізований під замок;
- чотири надувні башточки;
- ремкомплект.

Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260 - безпечний, комфортний, міцний!

Характеристики:
Матеріал: силікон (ПВХ).
Вік дитини: 2-6 років.
Максимальне навантаження: 54 кг.
Розмір: 1,74х1,74х1,12 м.
Вага: 8,9 кг.
Колір: синій, жовтий, червоний.

Виробник: Intex (Китай).

Корпорація Intex виробляє товари для відпочинку та комфорту протягом більше 40 років. Intex - світовий лідер в проектуванні і створенні високоякісних, інноваційних продуктів для відпочинку. Серед випускаються цією компанією товарів: надувні й каркасні басейни, приналежності для басейнів, надувні іграшки, надувні ліжка і матраци, надувні човни, відомі у всьому світі відмінною якістю і низькою ціною. Продукція Intex доступна в більш ніж 100 країнах світу. Компанія пишається високою якістю своєї продукції і своєчасністю поставок в усі країни світу незалежно від їх обсягу та вартості.


Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260 купити за вигідною ціною 2 993 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Игровые центры таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн магазині Терра Спорт
Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно мрієте зайнятися спортом? Батут надувний дитячий "Jump-O-Lene" Intex 48260 буде Вашим першим кроком. В « Ігрові центри » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю якістю. Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 , Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 і Ігровий центр "Русалки" Intex 57139 від знаменитих світових виробників 1178 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові центри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ігрові центри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн